37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Jännityksen mestarit saapuvat Turkuun

05.08.2004 klo 12:08

Hermoja raastavan tiukkoihin otteluihin tällä kaudella erikoistunut Seinäjoki Crocodiles saapuu lauantaina punomaan juonta uuteen jännitysnäytelmään. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Trojansin ja Crocodilesin erotti vain yksi vaivainen piste, kun voitto ratkesi Trojansille vasta ottelun viimeisillä sekunneilla. Odotettavissa onkin jälleen hyvätasoinen kamppailu sarjapisteistä.

TroCro ennakko

Ilmassa on myös hitunen playoffsien tunnelmaa, sillä Trojans on jo välieräpaikkansa varmistanut ja Crocodilesinkin voi pudottaa playoffseista vain täydellinen romahtaminen eli tappiot kaikissa kolmessa viimeisessä ottelussa, samalla kun Rajaritarien on voitettava sensaatiomaisesti sekä Butchers että Roosters. Crocodilesin loppuohjelma on identtinen Trojansin kanssa eli keskinäisen kohtaamisen jälkeen vastaan tulevat vielä Bears ja Jaguaarit, joilta lisäpisteitä heruu oletettavasti helpommin kuin Rajaritarien vastustajilta.

Crocodiles ja Trojans mittelivät voimiaan viimeksi 7. kesäkuuta ottelussa, joka oli Seinäjoelle kauden avausottelu. Turkulaisillekin ottelussa oli debyytin makua, sillä kahdesta Euro Bowl –ottelusta ja Bearsia vastaan pelatusta sarja-avauksesta huolimatta vasta Seinäjoella Trojansilla oli riveissään amerikkalaisvahvistukset Brett Dietz ja Scott Power. Ensimmäistä kertaa tositoimissa olivat myös Seinäjoen kanadalaiset Mike DiBattista ja Nathan Thompson.

Edellisestä kohtaamisesta kuluneen kahden kuukauden aikana ulkomaalisvahvistukset ovat tottuneet joukkueidensa pelisysteemeihin ja yhteispeli on varmasti hioutunut parempaan kuosiin. Lauantain kamppailu onkin todennäköisesti edellistä kovatasoisempi ja näyttää myös paremmin, mikä on joukkueiden todellinen taso.

Kuluvalla Vaahteraliigakaudella on nähty enemmän tiukkoja ja jännittäviä otteluita kuin vuosikausiin. Trojans-thrillerin lisäksi Seinäjoki masinoi jännärit myös Roostersin ja Rajaritarien kanssa. Roostersille Crocodiles hävisi vasta jatkoajalla mutta Rajaritareilta Crocot ottivat pisteet viime hetken potkumaalilla. Trojans taas urakoi täyden iltapuhteen Roostersin kanssa ottelussa, joka oli sekin piinaava loppuvihellykseen asti. Kamppailu Butchersin kanssa oli ensin menossa pahasti kiville, mutta ratkesi lopulta Trojansin eduksi viime sekuntien potkumaalilla. Onko lauantain ottelu jatkoa tälle sarjalle? Se nähdään Urheilupuiston yläkentällä kello 16.00 alkaen.