37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansille uusi valmennustiimi

04.01.2006 klo 13:45

Turku Trojansin valmennus uusiutuu merkittävästi kaudelle 2006 lähdettäessä. Entinen päävalmentaja Tomi Haula siirtyy organisaatiossa valmennuksen koordinaattoriksi ja varsinaisen valmennusvastuun ottaa uusi valmennustiimi, joka koostuu pitkän linjan turkulaisista jenkkifutisvaikuttajista.

Uudeksi päävalmentajaksi astuu Kim Grönlund, jonka tukena on eri pelipaikkakohtaisista valmentajista koostuva valmennustiimi. Hyökkäyksen koordinaattorina tulee toimimaan Antti Palmroos kun taas puolustuksen valmennus on jakaantunut linjaa valmentavan Sami Sillgrenin, tukimiehistä vastaavan Janne Salosen ja takakenttään keskittyvän Mikko Virolaisen kesken.

Pelaajina valmennusviisikon jäsenillä on kullakin kokemusta Vaahteraliigasta pitkälti toistakymmentä vuotta. Suomen ja Euroopan mestaruuksien lisäksi plakkarissa on mestaruuksia ja mitaleja Ruotsin, Tanskan ja Italian liigoista. Vaahteraliigassa valmentamisesta sen sijaan kokemusta on ennestään ainoastaan Janne Salosella ja Sami Sillgrenillä, jotka ovat toimineet puolustuksen apuvalmentajina. Kim Grönlund on aikaisemmin valmentanut Trojansin naisten joukkuetta ja Antti Palmroos on A-juniorien pitkäaikainen valmentaja. Mikko Virolainen toimi viime kaudella B-juniorien maajoukkueen valmennustiimissä vastuualueenaan puolustuksen takakenttä.

Trojans käynnistää valmistautumisensa uuteen kauteen heti vuodenvaihteesta. Viime vuoden neljäs sija oli erinomainen suoritus merkittävästi nuorentuneelta joukkueelta mutta tulevaan kauteen turkulaiset lähtevät uuden valmennustiimin ja hyvien pelaajavahvistusten myötä tiukasti mitalinkiilto silmissä.

valkkukimiUusi päävalmentaja Kim Grönlund.

Kim Grönlund 32v.
Päävalmentaja
Valmentanut aikaisemmin Trojansin naisten joukkuetta.

Pelivuosia Kim Grönlundilla on takanaan 17 ja pelipaikkana on aina ollut hyökkäyksen linja. Turku Trojansin lisäksi Grönlund on edustanut Laitila City Royalsia, Ruotsissa Stockholm Mean Machinea sekä Italiassa Ancona Dolphinsia. Maajoukkuepelejä hän on pelannut 10, joukossa EM-kisaotteluita sekä Suomi-Ruotsi maaotteluita.

Pelaajaurallaan Kim Grönlund on saavuttanut A-junioreissa 3 SM-kultaa, SM-hopean sekä 2 SM-pronssia, Trojansissa yhden Vaahteraliigan mestaruuden sekä 8 SM-hopeaa ja 3 SM-pronssia. Suomen Maajoukkueessa Grönlund on ollut voittamassa EM-kultaa vuonna 2000. Henkilökohtaisena saavutuksena on lisäksi vuoden 2000 Vaahteraliigan All Stars-nimitys.

Päävalmentaja Kim Grönlundin tavoitteena on saada Trojansista toimiva paketti, pystyä ajamaan sisään edustusjoukkueeseen uusia junioreja sekä pääsy Vaahteraliigan neljän parhaan joukkoon.

valkkukanttoriTrojans-ikoni Janne "Kanttori" Salonen vastaa tukimiesten valmennuksesta.

Janne Salonen 32v.
Vastuualueena puolustuksen tukimiehet.
Valmentanut aikaisemmin A-junioreita sekä toiminut edustusjoukkueessa pelipaikkakohtaisena valmentajana.

Pelikokemusta Janne Salosella on 12 vuotta ja Turku Trojansin lisäksi hän on edustanut Laitila City Royalsia sekä Italiassa Bergamo Lionsia. Suomen maajoukkuetta Salonen on edustanut kaksissa EM-kisoissa. Hän on pelannut tukimiehenä, hyökkäyksen linjassa sekä keskushyökkääjänä.

Pelaajaurallaan Janne Salonen on saavuttanut A-juniorien SM-hopeaa, Vaahteraliigan mestaruuden, 5 SM-hopeaa ja 3 SM-pronssia sekä Italian mestaruuden. Salonen on myös valittu kahdesti Euroopan First Teamiin ja kerran Vuoden Pelaajaksi Suomessa.

Janne Salonen asettaa kaudelle 2006 tavoitteeksi saada puolustus toimimaan ja palauttaa pelaajille ammattiylpeys ja sitä kautta pelata kaikkien aikojen kausi.

valkkupetuAntti "Petu" Palmroos pitää hyökkäyksen lankoja käsissään.

Antti Palmroos 26v.
Hyökkäyksen koordinaattori
Aikaisempana valmennuskokemuksena viisi vuotta A-juniorien päävalmentajana.

Antti Palmroosilla on pelivuosia takaanaan kymmenen ja pelipaikkana on ollut laitahyökkääjän tontti. Turku Trojansin lisäksi Palmroos on pelannut Hämeenlinna Tigersissa. Maajoukkuekokemusta on Suomi-Ruotsi maaottelusta sekä nuorten EM-kisoista.

Pelaajaurallaan Antti Palmroos on saavuttanut nuorten EM-pronssin, yhden Vaahteraliigan mestaruuden sekä 2 SM-hopeaa ja yhden SM-pronssin. Palmroosilla on myös yksi nimitys Vaahteraliigan All Starsiin.

Tavoitteeksi kaudelle 2006 Palmroos asettaa Suomen mestaruuden.

valkkumikkoMikko Virolainen on takakentän spesialisti.

Mikko Virolainen 31v.
Valmennusvastuuna puolustuksen takakenttä.
Virolainen on toiminut vuonna 2005 B-juniorien maajoukkueen valmennustiimissä.

Pelivuosia on takana 11 ja pelipaikkana on ollut yleensä puolustuksen takakenttä. Turku Trojansin lisäksi Mikko Virolainen on pelannut Helsinki Roostersissa ja Seinäjoki Crocodilesissa. Maajoukkueessa hän on edustanut Suomea vuosina 1998-2001.

Pelaajana Virolainen on saavuttanut yhden Vaahteraliigan mestaruuden, 6 SM-hopeaa ja 2 SM-pronssia. Maajoukkueessa hän on ollut voittamassa yhtä Euroopan mestaruutta sekä yhtä EM-hopeaa. Vaahteraliigan All Stars-nimityksiä hänellä on vuosilta 2000, 2002 ja 2003. B-juniorien valmennustiimissä hän oli voittamassa Pohjoismaiden mestaruutta vuonna 2005.

Mikko Virolaisen tavoitteet kaudelle 2006 ovat mahdollisimman toimivan takakentän rakentaminen sekä mitali Vaahteraliigasta.

valkkusamiSami Sillgren pyrkii nostamaan Trojansin puolustuslinjan kokonaan uudelle tasolle.

Sami Sillgren 30v.
Vastuualueena puolustuksen linja.
Aikaisempaan valmennuskokemukseen kuuluu toimiminen puolustuksen apuvalmentajana Italiassa Ancona Dolphinsissa vuosina 2001-2002 sekä Pori Bearsissa 2002-2004.

Vaahteraliigassa Sami Sillgren on pelannut vuodesta 1992 pelipaikkanaan joko puolustuksen linja tai tukimiehen tontti. Maajoukkuekokemusta Sillgrenillä on nuorten maajoukkueen osalta vuosilta 1993-1994 ja miesten joukkueesta vuosilta 1998-2004. Turku Trojansin lisäksi Sami Sillgren on edustanut Seinäjoki Crocodilesia, Pori Bearsia ja Rauma Sea City Stormia, Tanskassa Herlev Rebelsiä, Ruotsissa Stockholm Mean Machinea ja Italiassa Ancona Dolphinsia.

Pelaajana Sillgren on saavuttanut nuorten EM-kultaa, yhden SM-kullan, SM-hopean ja SM-pronssin. Miesten EM-kultaa, yhden Vaahteraliigan mestaruuden, 4 SM-hopeaa ja 2 SM-pronssia. Lisäksi hän on ollut voittamassa I divisioonan mestaruutta ja kahta Ruotsin mestaruutta, saanut Italiasta kaksi hopeamitalia ja Tanskasta yhden pronssimitalin. Henkilökohtaisina saavutuksina on Allstar-valinnat Vaahteraliigassa 2000, Tanskan liigassa 1998 sekä valinta 2nd European Allstarsiin vuonna 1998.

Sami Sillgren asettaa tavoitteekseen mitalin sekä Trojansin puolustuslinjan tason nostamisen.