37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Otteluennakko: Crocodiles-Trojans

25.05.2006 klo 23:39

Vaahteraliiga käynnistyy lauantaina Trojansin osalta vierasottelulla Seinäjoella. Isäntänä toimii viime vuosina erittäin tutuksi tullut Crocodiles. Joukkueet ovat kohdanneet kaikkiaan 25 kertaa, joista turkulaiset ovat voittaneet 15. Viimeisen viiden ottelun tilasto sen sijaan kääntyy Seinäjoen hyväksi 3-2.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa. Kahdesti runkosarjassa ja vielä välieräottelussa. Seinäjoki oli kaikissa parempi selvin numeroin. Trojans on kuitenkin muuttunut monella tavalla viime vuodesta ja lauantaina odotettavissa onkin mielenkiintoinen kamppailu, joka toimii erinomaisena mittarina turkulaisjoukkueelle.

Trojansin kanadalaiskaksikko Chuck Guedo ja Dan Mott saa nyt varsinaisen tulikasteensa Vaahteraliigassa. Pari pelattua harjoituspeliä lupasivat hyvää, mutta nyt nähdään miten homma toimii, kun vastaan asettuu viime kauden hopeajoukkue, jolla on jo muutama kova ottelu takanaan. Mestarijoukkue Butchersin jätettyä EFL:n pelit väliin, toimi Crocodiles Suomen edustajana. Moscow Patriots kaatui krokotiilien käsittelyssä, mutta Stockholm Mean Machine oli niukasti seinäjokelaisia parempi ja jatkoi liigassa eteenpäin.

Ennakkoon Trojansin vahvimmalta ja valmiimmalta osa-alueelta vaikuttaa puolustus, joka on vahvistunut viimevuotisesta oleellisesti. Linjaan on saatu kokoa ja sellaiset nimimiehet kuin Ari Evwaraye, Sami Sillgren luovat aivan uutta uskottavuutta, unohtamatta tukimieslegenda Janne Salosta. Hyökkäyksen iskuvoima on vielä pieni arvoitus ja se tulee testatuksi nyt lauantaina.

Mielenkiintoista on sekin, mikä vaikutus on kokonan uudistetulla Trojansin valmennuksella. Edellisen valmentajan Tomi Haulan kuviot saattavat olla Crocodilesin tiedossa, mutta mikä on tilanne, kun turkulaisten puikoissa onkin täysin ennalta-arvaamaton Kim Grönlundin vetämä valmennustiimi. Jatkaako Trojans perinteistä ilmasirkustaan vai onko tiedossa jotain aivan muuta?

Kuten tuli todettua, nämä joukkueet tuntevat toisensa erityisen hyvin, sillä sen lisäksi, että viime vuosina joukkueet ovat kohdanneet miltei säännönmukaisesti kolmesti kaudessa, on kummassakin tiimissä useita kavereita, jotka ovat pelanneet sekä mustissa että vihreissä peliasuissa.Crocodilesin Miikka Riionheimo ja Jukka Satola olivat Trojansin mestarijoukkueessa 2003, kun taas Trojansin Sami Sillgren oli voittamassa Crocodilesin ainoaa mestaruutta. Muita kahden paidan miehiä ovat Lauri Matsson ja Mikko Virolainen.

Ottelu Seinäjoen Crocodilesin uudistetulla upealla kotikentällä Atria-Areenalla lauantaina kello 16.00.

Otteluhistoria