37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Haastateltavana Johnell Wyatte ja Ryan Mitch

27.04.2007 klo 23:09

Trojansin amerikkalaisvahvistukset kaudella 2007 ovat pelinrakentaja Ryan Mitch ja laitahyökkääjä Johnell Wyatte. Millaisille kavereille yläkentällä tulevalla kaudella hurrataan, käy ilmi seuraavasta haastattelusta.

Johnell Wyatte

Johnell, olet tulossa tulevana kesänä pelaamaan Turku Trojansiin. Kerro hieman omasta taustastasi. Mistä olet kotoisin, perheestäsi ja kouluistasi.

Olen syntynyt ja kasvanut New Yorkin Staten Islandilla. Asuimme Port Richmond nimisellä alueella ensimmäiset 13 ikävuottani. Sen jälkeen muutimme äitini sekä vanhemman siskoni Keishan ja nuoremman veljeni Nigelin kanssa West Brightoniin, jossa vartuin pojasta nuoreksi mieheksi. Kouluni oli Susan E. Wagner High School, jossa jalkapallo oli kaikki kaikessa. Vuonna 1992 perhettämme kohtasi tragedia, kun sisareni menehtyi leukemiaan. Menetys oli suuri, sillä sisareni oli minulle tärkeä esikuva. Vuonna 1995, ollessani 17-vuotias, äitini kuoli sairastuttuaan syöpään. Sitä oli vaikea hyväksyä, mutta äitini oli valmistanut minua kohtaamaan elämän ennen menehtymistään. Jatkoimme asumista pikkuveljeni Nigelin kanssa West Brightonissa kouluvuoden loppumiseen asti ennen kuin muutimme isämme luokse.

Milloin aloit pelata amerikkalaista jalkapalloa. Oletan, että suurin osa amerikkalaisista nuorista pelaa jalkapalloa, mutta missä vaiheessa aloit keskittyä uraasi?

Aloitin pelaamisen 9-vuotiaana ja uraani aloin keskittyä siirryttyäni high schooliin- Kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan johtuen kohtaamistani vastoinkäymisistä ja joutuessani keskittymään pikkuveljestä huolehtimiseen. Urani oli keskeytyksissä siihen asti, kunnes veljeni pääsi collegeen 2003. Semi-pro-liigan mestaruuden voittaminen Brooklyn Marinersissa antoi uuden potkun uralleni.

Kerro hieman joukkueista, joissa olet pelannut.

Vuodesta 1986 joukkueeni oli Eagles (9-11-vuotiaat) ja hävisimme kahtena vuotena 20 ottelusta 19 matsia peräkkäin. Silloin vasta opettelin jalkapalloa.
Seuraava joukkueeni vuodesta 1992 oli Susan Wagner Falcons (13-17 v.) Se joukkue voitti kaksi mestaruutta ja opin, miten tärkeää on kova työ ja asialleen omistautuminen.
Vuonna 2001 ollessani 24-vuotias pelasin ensimmäistä kertaa Brooklyn Marinersissa ja olen pelannut siinä muutamaan otteeseen. Se on myös viimeisin joukkueeni. Marinersissa olen voittanut kolme mestaruutta ja oppinut tärkeän läksyn siitä, kuinka todellinen tiimityö ei koskaan tuota pettymystä.
2004 pelasin Staten Island Xtreme - pro arena league -joukkueessa. Olin tuolloin 27-vuotias ja tulin valituksi joukkueen MVP:ksi.
Vuonna 2005 siirryin New Jersey Xtremestä Cincinnati Marshalsiin, jossa pelatessani hävisimme välierissä. Päätin jatkaa eteenpäin ja etsiä uutta suuntaa uralleni.
Seuraavana vuonna eli 2006 siirryin Ft. Wayne Freedomiin, joka ei onnistunut pääsemään playoffeihin. Samalla opin, että vaikka oman hommansa hoitaisikin kunnialla, sekään ei aina riitä.
Vuonna 2007 vuorossa on – Turku Trojans.

Mitkä ovat olleet suurimmat saavutuksesi jalkapallossa?

Se, että minuun on luotettu ottelun ratkaisuhetkillä ja kun olen onnistunut yhdessä pelissä muuttamaan koko ottelun luonteen.

MItkä ovat odotuksesi ensi kaudelle?

Tarkoitukseni on kohdata Turku ja suomalainen elämäntapa olemalla avoin mieleltäni. Uskon, että eroja New Yorkiin verrattuna on , mutta varmasti myös samankaltaisuuksia. Olen valmiina kaikkeen, mutta en odota mitään.

Mitä haluaisit sanoa Trojansin kannattajille?

Ryan Mitch

Terve Ryan! Olet tulossa kesällä Trojansin pelinrakentajaksi. Kerro hiukan itsestäsi ja taustastasi.

Olen 22-vuotias ja kotipaikkani on tällä hetkellä Chapel Hill, joka sijaitsee Pohjois-Carolinassa. Ensimmäiset 20 ikävuottani olen kuitenkin viettänyt Virginiassa aivan Washington DC:n lähistöllä. Highschoolini oli DeMatha Catholic High School Marylandin Hyattsvillessä. Kyseessä on poikakoulu, jossa todella satsataan urheiluun. Koulun joukkueet ovat melkein aina rankattu USA:n 25 parhaimman joukkoon.

Perheeni on erittäin mukava. Isäni pelasi amerikkalaista jalkapalloa Syracusen yliopistojoukkueessa, josta hän siirtyi vapaana agenttina NFL:ään New England Patriotsiin. Äitini on kotoisin Philadelphiasta ja hän kävi koulunsa Pennsylvaniassa University of California -yliopistossa. Siskoni on 20-vuotias ja pelaa koripalloa Duken yliopiston joukkueessa. Joukkue on maan paras yliopistojoukkue koripallossa. Pikkuveljeni on 13 ja hänestä tulee vielä koko perheen urheilullisin.

Milloin aloit pelata amerikkalaista jalkapalloa?

Aloin pelata jenkkifutista ollessani 6-vuotias. Normaalisti alaikäraja on 7 vuotta, mutta isäni ujutti minut mukaan jo vuotta aikaisemmin. Futis ei aluksi ollut oma suosikkilajini, sillä olin parempi baseballissa ja koripallossa. Highschoolissa kuitenkin huomasin, että jalkapallo on minun lajini. Enää en tiedä mitään, mikä olisi hauskempaa.

Kerro hiukan aikaisemmista joukkueistasi.

Juniorijoukkueeni olivat kaikki todella hyviä ja highschool-joukkueeni olivat nekin loistavia. Ne rankattiin aina koko Metropolitan-alueen parhaiksi ja koko maan mittakaavassa yleensä 25 parhaan joukkoon.

Parhaat saavutuksesi jalkapallossa?

Voitin useita palkintoja highschoolissa, kuten vuoden pelinrakentaja, all state -palkintoja jne. Toivottavasti paras saavutukseni on kuitenkin vielä edessäpäin. Marylandin yliopistoon lähdin pelaamaan jenkkifutista, mutta asiat eivät siellä sujuneet odotetulla tavalla tai niin kuin itse olisin halunnut. Toivottavasti pelaan hyvin Trojansissa ja pääsen sen jälkeen yrittämään johonkin toiseen joukkueeseen kotimaassani.

Millaiset odotukset sinulla on tulevasta kaudestasi Turussa?

Olen todella innoissani tulostani Turkuun. Olen lukenut monen eri suomalaisissa joukkueissa pelanneen kaverin nettisivuja ja Turussa olleilla on ollut selvästi hauskinta. Toivottavasti ajasta Turussa tulee hieno, tapaan paljon uusia ihmisiä ja voitamme mestaruuden. Seinälläni on kalenteri, josta lasken päiviä lähtöhetkeen.