37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans Seinäjoelle ilman Janne Salosta

29.06.2007 klo 23:02

Trojans matkaa lauantaina Seinäjoelle mittelemään voimiaan Crocodilesin kanssa, mutta Janne Salosta ei kentällä nähdä. Valitettava loukkaantuminen harjoituksissa pitää "kanttorin" kentältä mahdollisesti koko loppukauden.

Trojans kohtaa lauantaina Jouppilanvuoren komealla tekonurmella kautensa Trojansin kanssa identtisesti avanneen krokotiililauman. Trojansilla on plakkarissa voitot Butchersissta ja Rajaritareista, Crocodilesilla Sea City Stormista ja Wolverinesista. Kumpikin on joutunut poistumaan kentältä kerran kallella kypärin eli tappio niskassaan. Troijalaisia nöyryytti Jaguaarit ja Krokotiilejä Roosters.

Kolmen kierroksen jälkeen eniten palloa juosten on saanut eteenpäin Crocodiles, kun taas Trojansin puolustus on nimenomaan juoksuja vastaan liigan toiseksi tehokkain. Trojansin heittopeli on noteerattu Vaahteraliigan vahvimmaksi, mutta kun Crocodilesin heittopuolustus on tilastoissa kakkosena, ovat puntit siinä mielessä tasan.

Trojansin juoksupeli on ollut vielä hiukan kohmeessa ja eniten jaardeja onkin kerännyt sivutoimisesti keskushyökkääjänäkin toiminut Johnell Wyatte. Vastaavasti Crocodilesin heittohyökkäys on tähän asti ollut varsin vaatimatonta tulosten puolesta, mutta viimeisimmät uutiset kertovat Seinäjoen värvänneen riveihinsä kaksi englantilaista laitahyökkääjää. Missä kunnossa nämä veijarit ovat, nähdään lauantaina. Viime vuonna Crocodiles vei molemmissa kauden kohtaamisessa pisteet Seinäjoelle, mutta sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa.

Trojans on muuten hyvässä iskussa, mutta valitettava takaisku kohtasi joukkuetta viikolla, kun Trojansin todellinen "franchise-pelaaja" Janne Salonen loukkasi kätensä harjoituksissa. Röntgenkuvat osoittivat vamman siinä määrin pahaksi, että edessä on pitkä lepo ja sen päälle kuntoutus, joten Kanttoria ei todennäköisesti enää tällä kaudella nähdä tositoimissa. Salonen toimii kuitenkin tukimiesten valmentajana.