37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans hölmöili voiton Crocodilesille

30.06.2007 klo 20:20

Tunteet olivat turhan paljon pinnassa, kun Trojans kohtasi vieraskentällä Seinäjoki Crocodilesin. Kotijoukkueella hermot pitivät kuitenkin turkulaisia paremmin ja pisteet jäivät Pohjanmaalle numeroin 21-7 (7-0).

CroTro1Crocodilesin Tuomas Leinonen yrittää edetä Trojans-maalille Xavier Martinin rintakehän läpi.

Trojansilla oli kaikki mahdollisuudet ottaa pisteet Seinäjoelta, sillä tilaisuuksia maalintekoon tarjottiin useaan otteeseen. Hyökkäyksen yksipuolisuus ja etenkin puolustuksen runsaat virheet antoivat kuitenkin voiton avaimet Crocodilesille, joka ei jättänyt niitä käyttämättä.

Crocodiles avasi pistetilinsä ottelun ensimmäisellä neljänneksellä, kun toinen hiljattain Englannista hankituista uusista laitahyökkääjistä, Anthony Clarke koppasi pelinrakentaja Jason Shouldersin pitkän heiton ja vei pallon maaliin. Trojansilla oli tilaisuus tasoittaa peli, kun Jukka Vesikko onnistui hankkiutumaan ensimmisenä Cocodiles-hyökkäyksen rähmäämän pallon päälle. Johnell Wyatte koppasikin komeasti pelinrakentaja Ryan Mitchin heiton maalialueella, mutta tuomari näki Johnellin olleen niukasti sivurajan väärällä puolella. Jatkossa Trojans tahkosi päätään Crocodilesin puolustusmuuriin ja joutui lopulta yrittämään potkumaalia, joka sekin epäonnistui.

CroTro2Seikko Vennelä oli esillä niin hyvässä kuin pahassakin. Tässä Seikko katkaisee"passin" vaan kohtapa Seikko passitettiin suihkuun.

Vieraiden 7-0 johdossa mentiin aina kolmannelle neljännekselle asti, ennen kuin Trojans tasoitti ottelun kikkapelillä. Ryan Mitch antoi pallon Johnell Wyattelle, joka hämäsi juoksua, mutta heittikin yllättäen pallon maalialueelle ehtineelle Enes Becicille. Hetkeä myöhemmin Trojansille tarjottiin jopa mahdollisuutta siirtyä ottelussa johtoon Crocodilesin hölmöiltyä pallon kahdesti turkulaisille. Kamran Osman ehti ensimmäisenä krokotiilipelaajan käsistä kirvonneen pallon omistajaksi ja Seikko Vennelä nappasi komean syötönkatkon Jason Shouldersin heitosta.

Hyökkäys ei kuitenkaan onnistunut aikeissaan. Kun toistuvat ylimääräisestä suunsoitosta hankitut isot rangaistukset sotkivat turkulaisten pasmat totaalisesti ja kirivaihdetta ei löytynyt, aloite siirtyi kotijoukkueelle. Kotijoukkue hankkiutuikin vahvan juoksupelin turvin johtoon, kun Teemu Ivalo kuljetti pelivälineen Trojans-päätyyn viimeisen neljänneksen puolivälissä. Viimeisillä minuuteilla Tuomas Leinonen rumensi vielä numeroita maalillaan. Lopputulos Seinäjoella kotijoukkue Crocodilesille 21-7.

Ottelun parhaina palkittiin Trojansilta Sami Sillgren ja Johnell Wyatte, joka on pokannut MVP-palkinnon jokaisessa pelissään. Crocodilesin parhaita olivat Adam Ross ja Harri-Pekka Aho

Seuraava ottelu pelataan kotikentällä Urheilupuistossa maanantaina 9.7., kun vastaan asettuu Helsinki Wolverines.

Kari Toivonen

Ottelun kuvat (s.5)
Ottelun tilastot