37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Johnell Wyatten polvi leikattiin

19.07.2007 klo 11:12

Trojansin huippuvahvistuksen ja Vaahteraliigan etenijätilaston ykkösen Johnell Wyatten polvi leikattiin tiistaina Mehiläisen sairaalassa Turussa. Leikanneen kirurgin, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Janne Sarimon mukaan leikkaus onnistui erinomaisesti. Käytännössä Johnellin kausi Suomessa on kuitenkin ohi, mutta vain tältä vuodelta...

Johnell Wyatten vamma syntyi 9.7. pelatussa ottelussa Helsinki Wolverinesia vastaan, kun heti ensimmäisessä aloituspotkun palautustilanteessa Johnellin polvi osui helsinkiläispelaajan jalkaan. Jotain polvessa meni rikki ja Trojansin ykkösmiehen peli päättyi siihen.

Mehiläisessä Johnellin leikanneen kirurgin, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Janne Sarimon mukaan Johnellin polven ulkosivun nivelkierukassa oli repeämä. Hoitovaihtoehtoina olivat joko kierukan poisto kokonaan tai repeytyneen osan kiinnitys paikoilleen. Edellisessä tapauksessa leikkauksesta voi toipua pelikuntoon jopa kolmessa viikossa, mutta pitkällä aikavälillä kierukan puuttuminen saattaa aiheuttaa polveen kulumia. Korjausleikkauksessa näitä ongelmia ei ole odotettavissa, mutta vastaavasti toipuminen kestää kauemmin, yleensä 3 - 6 kuukautta. Johnellin tapauksessa valittiin jälkimmäinen eli kierukan korjaaminen.

Janne Sarimon mukaan leikkaus onnistui erinomaisesti ja samalla Johnellin polvi tutkittiin muutenkin perusteellisesti. Johnell seurasi toimenpiteen edistymistä monitorin kautta ja kehui Mehiläisessä saamaansa hoitoa huippuhyväksi. Hän oli muutenkin leikkauksen jälkeen hyvällä tuulella, vaikka kausi hänen osaltaan päättyikin ikävästi. Johnell on kuitenkin todistanut olevansa huippuluokan vahvistus Trojansille ja hänen kanssaan on jo solmittu sopimus seuraavasta kaudesta. Loppukauden Johnell toimii Trojansissa apuvalmentajana. Uusi amerikkalaisvahvistus on jo löytynyt ja hänet pyritään saamaan Suomeen mahdollisimman pikaisesti. Tarkemmat tiedot uudesta pelaajasta ilmoitetaan lähiaikoina.