37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Brett Dietz jatkaa Tampa Bay Stormissa

30.01.2008 klo 12:41

Olemme seuranneet Trojansissa kaudella 2004 pelinrakentajana toimineen Brett Dietzin uraa suurella mielenkiinnolla. Viime kaudella hän pelasi ensimmäistä kauttaan areenaliigan korkeimmalla sarjatasolla ja tuli heti nimetyksi Vuoden Tulokkaaksi. Nyt Brett on solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen Tampa Bay Stormin kanssa.

Seuraavassa kooste Tampa Bay Stormin lehdistötiedotteesta: "Haluamme pitää yhden eturivin nuorista pelinrakentajista AFL-liigassa ja omassa joukkueessamme" toteaa joukkueen päävalmentaja Tim Marcum ja jatkaa: "Brettillä oli vielä voimassa tulokassopimus ja halusimme varmistaa, että hän pysyy Tampassa sekä saa korvauksen, joka on suhteessa hänen pelilliseen tasoonsa."

Dietz aloitti viime kaudella preseasonin Chicago Rushin riveissä, mutta karsiutui ennen varsinaisen kauden alkua. Chicagosta hän siirtyi Kansas City Brigaden harjoitusvahvuuteen, josta hän yritti seitsemän ottelukierroksen ajan taistella tietään pelaavaan kokoonpanoon. "Tein lujasti töitä opetellen ja harjoitellen ja pistin harjoituksissa kaikki likoon", muistelee Dietz. "Toivoin, että saisin mahdollisuuden näyttää taitoni."

Kierros 8 oli Tampa Bay Stormille väliviikko, ja kun aloittava pelinrakentaja Stoney Case oli loukkaantunut, Tampa hankki Brett Dietzin uudeksi kakkospelinrakentajaksi. Heti seuraavalla viikolla uuden aloittavan pelinrakentajan John Kaleon kausi päättyi loukkaantumiseen ja Brett sai kauan odotetun mahdollisuutensa.

Brett teki AFL-debyyttinsä viikolla 9, tarttui tilaisuuteen, eikä enää katsonut taakseen. Hänen "passer rating" -tilastonsa jakoi tulokaspelinrakentajien kakkossijan ja heittojen onnistumisprosentti 65,9 oli kaikkien aikojen paras tulokkaalle sekä oman joukkueen historian paras onnistumisprosentti kaikki pelinrakentajat mukaan luettuna. Brett odottaa innokkaana ensimmäistä kokonaista kauttaan Stormissa. Hän viihtyy vaimonsa kanssa Tampassa erinomaisesti ja uskoo pelaavansa siellä vielä pitkään.

Vuoden 2007 AFL Co-Rookie of the Year aloitti ammattilaisuransa Suomessa vuonna 2004, jonka jälkeen hän pelasi seuraavana vuonna Cincinnati Marshallsin riveissä NIFL:ssä (National Indoor Football League). Sieltä hän siirtyi AF2-liigan Louisville Firen paitaan, jossa hänet palkittiin AF2 Spalding Rookie of the Year -tittelillä ja valittiin liigan all stars -miehistöön.

Tampa Bay Stormin tiedotteesta kääntänyt: Kari Toivonen