37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Haastattelussa Johnell Wyatte

31.03.2008 klo 21:48

Viime kaudella Trojansin kannattajien ehdottomaksi suosikiksi noussut Johnell Wyatte , joka tunnetaan myös taiteililijanimellä Anomos, tekee tulevalla kaudella paluun Trojansin mustavalkoiseen pelipaitaan. Johnell istahti Staten Islandissa kameran eteen vastailemaan muutamiin kysymyksiin ja tarjoaa meille nyt ainutlaatuisen videohaastattelun.

Tässä Johnellin haastattelu pääpiirteissään suomeksi.

Miten polvesi on parantunut vammasta ja leikkauksesta?
Jalka on toipunut hyvin. Olen käynyt salilla vahvistamassa polvea sekä tehnyt erilaisia nopeus- ja ketteryysharjoitteita kentällä. Polvessa ei ole ollut minkäänlaisia kipuja itse loukkaantumisen jälkeen. Olen siis erittäin tyytyväinen polven parantumiseen.

Kerro hiukan joukkueittesi Free The Fan ja Brooklyn Marinersin kausista.
Free The Fan on Staten Islandilla asuvista pelaajista koostuva lippupallojoukkue, jossa olen pelannut. Tammikuun kolmannella viikolla matkustimme Floridaan vuoden suurimpaan valtakunnalliseen lippupalloturnaukseen. Turnauksessa on mukana yli 200 joukkuetta ja meidän lohkossamme oli 24 joukkuetta. Sijoituimme siinä kuudenneksi eli ihan kelpo suoritus meidän joukkueeltamme. Viidessä ottelussa, jotka pelasimme ennen karsiutumistamme, pelasin takapuolustajaa (FS) eli pääsin siinä testaamaan polveani pelitilanteissa. Polvi kesti loistavasti ilman kipuja tai mitään arkuutta. Samana viikonloppuna pelasin myös Brooklyn Marinersin semipro-joukkueessa. Kamppailimme kolmannen kerran perättäin mestaruudesta. Valitettavasti hävisimme ottelun 6-0 erittäin kovalle joukkueelle Virginiasta. Kyseessä oli mahtava puolustusten taistelu. Samalla se oli myös hyvä tilaisuus kokeilla polven kuntoa taydessä varustuksessa ja täytyy todeta, että olin erittäin tyytyväinen.

Oletko ehtinyt tekemään uusia biisejä?
En ole ehtinyt päästä studioon tekemään uutta materiaalia, mutta minulla on kyllä muutamia juttuja työn alla.

Millaisia mietteitä sinulla on tulevasta kaudesta Suomessa?
Olen todella innoissani tulevasta kaudesta 2008. Viime kerralla hommat jäivät hiukan kesken ja ne täytyy nyt saattaa loppuun. Olen keskustellut muutamien Trojansin kavereiden kanssa ja kuulostaa siltä, että joukkuetta ollaan selkeästi hiomassa mestaruuskuntoon.

Mitä mieltä olet uudesta pelinrakentajasta Jayson Davisista?
Olen erittäin tyytyväinen uuteen pelinrakentajaan Jayson Davisiin. Olen treenannut hänen kanssaan salilla ja kentällä. Hän on erittäin kilpailuhenkinen, kurinalainen ja omaa johtajakykyjä. Kaikki kolme tärkeää ominaisuutta, joita jenkkifutispelaaja tarvitsee. Hän tulee olemaan merkittävä vahvistus kauden 2008 Trojansille.

Millä mielin palaat kesäksi Suomeen. Onko vapaa-ajan suunnitelmia?
Odotan innolla paluuta Suomeen. Viime kesänä jäi pari asiaa kokematta: aidot juhannusfestarit sekä käynti Tukholmassa.

Terveisesi Trojansin kannattajille?
Haluan lähettää erityisterveiset kaikille Trojansin kannattajille. Samoin koko Trojansin organisaatiolle, aina auttavaisille Jennille ja Caritalle, Karille ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Lady Trojanseille. Nähdään, kun pääsen perille!

Kysymykset ja käännös: Kari Toivonen