37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Haastattelussa uusi Trojans-QB Jayson Davis

17.04.2008 klo 15:33

Saimme viimein haastateltavaksi Trojansin uuden pelinrakentajan Jayson Davisin. Kyselimme hiukan Jaysonin taustoista sekä mietteistä tulevaa kautta silmällä pitäen

Terve Jayson. Voitko kertoa hiukan itsestäsi ja taustastasi?
Nimeni on Jayson Tyron Davis, olen 25-vuotias ja olen kotoisin Staten Islandilta New Yorkista. Tärkeimpiä ihmisiä minulle ovat äitini Dawn, veljeni Jay, isovanhempani ja jo edesmennyt mentorini Nicholas Bruno sekä jalkapallovalmentajani high schoolista Jim Munson.

Ensimmäiset kouluni olivat Public School 44 ja Intermediate School 51. Sieltä siirryin Tottenville High Schooliin. High Schoolin jälkeen opiskelin  Blair Academy Prep Schoolissa North Jerseyssä, josta pääsin University of Rhode Islandiin.

Milloin aloit pelata amerikkalaista jalkapalloa ja missä vaiheessa ryhdyit panostamaan siihen tosissasi?
Aloitin jalkapallon pelaamisen veljeni ja naapuruston kavereiden kanssa. Kahdeksanvuotiaana liityin organisoidun peewee-futiksen pariin ja pelasin Staten Island Boys Football Leaguessa. Ensimmäisenä vuotenani high schoolissa aloin sitten tosissani keskittyä pelaamiseen. Olen aina ollut hyvä jalkapallossa, mutta silloin pääsin ensi kertaa koulun edustusjoukkueeseen. Tiesin, että minussa voisi olla potentiaalia, mutta mentorini ja valmentajani painottivat minulle koulunkäynnin merkitystä. Valmentaja Munson auttoi minua niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin ja pääsin Blair Academy Prep Schooliin. Siellä korotin S.A.T -tulostani ja onnistuin pääsemään University of Rhode Islandiin täydellä stipendillä.

Mitkä ovat suurimmat saavutuksesi pelaajana?
Suurimpia saavutuksia urheilun saralla ovat olleet toimiminen aloittavana pelinrakentajana neljän vuoden ajan University of Rhode Islandin joukkueessa, vaikuttaminen osaltani joukkueen menestykselliseen juoksuhyökkäykseen sekä yliopistoni auttaminen pääsemään viimeisenä vuotenani maan 25 parhaan joukkoon.

Muita henkilökohtaisia saavutuksia ovat Rhode Islandin kaikkien aikojen piste- ja maaliennätys (42 TD:tä) sekä saamani Albert Lebeuf Award -palkinto parhaana miespuolisena urheilijana, joka on toiminut johtajana niin kentällä kuin luokkahuoneessakin.

MIllaisia tavoitteita sinulla on pelaajana?
Urheilijana tavoitteeni on olla niin hyvä pelinrakentaja kuin mahdollista. Lisäksi haluan auttaa joukkuetovereitani saamaan omalla pelipaikallaan itsestään irti parhaansa, sillä jenkkifutis ei ole yksilöurheilua – kentällä on 11 pelaajaa hyökkäyksessä ja 11 puolustuksessa. Tavoitteeni on tehdä lujasti töitä sekä kentällä että sen ulkopuolella, jotta yhteispelimme sujuisi mahdollisimman hyvin. Meillä kaikilla on sama tavoite – mestaruus ja kunhan ponnistelemme tavoitteemme eteen lujasti sekä kentällä että sen ulkopuolella, voimme kauden päätteeksi olla tyytyväisiä.

Entä tavoitteesi yksityiselämässä?
Elämässä tavoitteeni on päivältä kehittyä ihmisenä ja oppia virheistäni, jotta voin ne tulevaisuudessa välttää. Kaikkien omassa nuoruudessani kokemieni vastoinkäymisten jälkeen haluan myös auttaa muita vaikeuksissa olevia tulemaan paremmiksi sekä ihmisinä että urheilijoina.

Millaisia odotuksia sinulla on Trojansissa pelaamisen suhteen?
Toivon voivani auttaa Trojansin mestaruuteen. En ole voittanut mestaruuksia high schoolissa tai yliopistossa, mutta pystyn kyllä kuvittelemaan, miltä se tuntuu. Olen oppinut paljon ja uskon pystyväni auttamaan joukkuetta paljon, kunhan pysymme kaikki terveinä ja teemme yhdessä töitä menestyksen eteen.

Olette Johnell Wyatten kanssa molemmat Staten Islandilta ja kuulemma jo harjoitelleetkin kimpassa. Miten yhteistyönne sujuu?
Minulla ja Johnellilla synkkaa hyvin yhteen ja olemme treenanneet yhdessä melkein päivittäin. Olemme katselleet videoita, jutelleet puhelimessa ja hengailleet yhdessä siitä asti, kun tapasin Kimin Floridassa. Johnell on kova treenaaja ja haluamme kumpikin auttaa toisiamme parhaaseen suoritukseen.

Kiitos haastattelusta Jayson. Haluatko sanoa vielä lopuksi jotain?
Olen todella innostunut tulostani Trojansiin ja odotan kovasti, että pääsen tapaamaan muut pelaajat ja valmentajat. Nähdään toukokuussa!