xx - xx

Crocodiles - Trojans

3.7.2017 – Seinäjoki, OmaSP klo 18.30

35 - 21

Saints - Trojans

15.6.2017 – Tampere, Pyynikki klo 18.30

28 - 0

Huskies - Trojans

5.6.2017 – Hämeenlinna, Kauriala klo 18.30

0 - 38

Trojans - Butchers

25.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

2 - 31

Trojans - Royals

15.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

Wolverines taistelee välieräpaikasta, Trojans maineesta

20.08.2008 klo 13:44

Trojansin menetettyä mahdollisuutensa mitaliotteluihin hävittyään lauantaina Porvoon Butchersille on sillä tulevassa ottelussa panoksenaan enää maine ja kunnia. Wolverines sen sijaan taistelee vielä kynsin hampain välieräpaikasta.

Trojansin onnettomuudeksi koitui pelinrakentaja Jayson Davisin alkukauden loukkaantuminen, josta joukkue ei toipunut koko kautena. Sinnikäs pyristely päättyi Butchers-ottelun kolmannelle neljännekselle, jonka jälkeen hallitseva mestari meni menojaan. Kauden kahteen viimeiseen otteluun päävalmentaja Jarmo Rautiaisella onkin kova työ saada joukkue taisteluvireeseen. Yksi motivaationlähde ainakin maanantain kamppailuun voisi olla kauden viimeinen kotiottelu. Kotiyleisö on saapunut yläkentän katsomoon pitkin kautta runsaslukuisena ja se ansaitsisi kunnon taistelun myös päätösottelussa.

Joukkueena Wolverines edustaa täysin päinvastaista linjaa kuin suurin osa tämän kauden Vaahteraliigajoukkueista. Kun Roosters, Crocodiles, Jaguaarit ja Butchers ovat edenneet etupäässä heittopeleillä, on Wolverinesin vahvinta osa-aluetta juoksupelit. Syykin on selvä – Stephens Stokes, joka johtaa etenijä- ja maalintekijätilastoja kirkkaasti. Tällä kaverilla matka taittuu ja maisemat vaihtuvat. Trojansin onkin syytä saada Stokes kuriin, sillä jos siinä onnistuttaisiin ei helsinkiläisten heittopeli ole ainakaan tilastojen valossa kovin kaksista.

Trojansin vahvuus on sen kova puolustus, joka antaa joukkueelle mahdollisuuden pysyä pelissä mukana. Turkulaisten hyökkäys on suhteellisen tasapainoista, mutta teholtaan se on jäänyt selvästi muiden vaahteraliigajoukkueiden varjoon näiden tehtaillessa pisteitä suorastaan liukuhihnalta. Mikäli puolustus onnistuu tukkimaan Wolverinesin juoksupelin ja hyökkäys pystyy tasapainoiseen esitykseen, kotijoukkueella on hyvät mahdollisuudet voittoon.