37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trent Usher koppaa palloja Trojansille

15.01.2009 klo 20:36

Trojans on solminut pelaajasopimuksen 23-vuotiaan laitahyökkääjän Trent Usherin kanssa. Trent on edustanut viimeksi Coastal Carolina Chanticleers -joukkuetta, jossa hän oli joukkueensa johtava laitahyökkääjä kaikilla mittareilla. Lue Trentin haastattelu.

Trent
Trent Usher vanhempiensa keskellä.

Trent Usher on kotoisin pienestä Pagelandin kaupungista Etelä-Carolinasta. Pageland on todella pieni paikka, mutta samasta kylästä on kotoisin eräs toinenkin Trojansiin läheisesti liittyvä henkilö. Mestaruuskauden 2003 pelinrakentaja Clint Patterson on saman kylän miehiä ja on ollut merkittävästi vaikuttamassa siihen, että Trent päätti lähteä pelaamaan ulkomaille ja nimenomaan Turkuun.

Trentin perheeseen kuuluu opettajavanhemmat Al ja Robbin sekä isosisko Courtney, joka asuu miehensä kanssa Lexingtonissa. Jalkapalloa Trent on järjestäytyneesti pelannut 12-vuotiaasta asti.

Eri pelipaikkojakin on tullut kokeiltua, sillä high schoolissa Trent pelasi pelinrakentajana ja puolustuksen takamiehenä. Niin ikään takamiehenä hän pelasi myös University of South Carolinan joukkueessa. Laitahyökkääjän tehtäviin Trent siirtyi Coastal Carolina Chanticleerisissä, jossa hänen pelipaikkoinaan olivat myös pelinrakentajan ja takamiehen tontit.

Trent
Pelin jälkeen kommenteilla on kysyntää.

Kun tiedustelin Trentiltä hänen saavutuksiaan jalkapallon saralla, sain amerikkalaiseen tapaan pitkän listan erilaisia nimityksiä ja titteleitä. Tässä muutamia: Central High Schoolissa All State kolmena vuotena, Class AA Offensive Player of the Year seniorivuotena, Etelä-Carolinan osavaltion Mr. Football, valittiin Shrine Bowl -otteluun, jossa 50 Pohjois- ja Etelä-Carolinan osavaltioiden parassta pelaajaa ottelevat vastakkain, Coastal Carolina Chanticleeersin johtava laitahyökkääjä tällä kaudella kiinniotoissa ja heitoin edetyissä jaardeissa sekä kokonaisjaardeilla että keskiarvolla mitattuna. Ja viimeisenä meriittinä vielä koulun historian ensimmäisen maalin tekeminen 1 divisioonan koulua vastaan (Penn State).

Trent
Golgate Raidersin kaveri zoomailee taustalta, kun Trent hamuaa kerrosta ylempänä kohti pelivälinettä.

Tärkeimmiksi tavoitteikseen Trent mainitsee kehittymisen pelaajana sekä kaikkensa tekemisen joukkueen voiton eteen. Kentän ulkopuolella hänen suunnitelmissaan on opettaminen ja valmentaminen.

Trent
Trentin katse on jo suunnattu kohti Auran rantoja. Pelipaidan värikin on jo oikea.

Koska Trentillä on se etu puolellaan, että hän tuntee Clintin, on hän saanut jo hiukan esimakua siitä, mikä Suomessa häntä odottaa. Diplomaattisesti hän kuitenkin ilmoittaa odottavansa Suomessa tiukkaa kilpailua, kauniita maisemia ja ystävällisiä ihmisiä. Hän toivoo kehittyvänsä niin pelaajana kuin ihmisenäkin ja saavansa solmittua uusia ystävyyssuhteita. Toivotaan, että Trentin odotukset toteutuvat.

Lopuksi Trent lähettää terveisiä kaikille tuleville joukkuetovereilleen sekä Trojansin kannattajille ja toivoo voivansa auttaa joukkuetta aina mestaruuteen asti.

Trent
Trent karkaamassa Towson Tigersin puolustajan kynsistä.