37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin ja Djurgårdenin leiri aloitti tradition

02.04.2009 klo 10:43

Lauantaina 28.3. Turussa Impivaaran jalkapallohallin täyttivät suomalaiset ja ruotsalaiset jenkkifutaajat, kun Tukholmasta Trojansin vieraaksi olivat saapuneet Djurgården IF:n juniorit. Leiripäivä piti sisällään niin pelipaikkakohtaista treeniä kuin kunnon Suomi-Ruotsi-hengessä pelattuja scrimmage-matsejakin.

DIF_leiri
Impivaaran hallissa oli aitoa Suomi-Ruotsi-henkeä.

Valmennuspäällikkö Jarmo Rautiainen totesi leirin täyttäneen odotukset, sillä tärkeintä oli saada junioreille pelituntumaa ennen sarjojen alkua. Manageri Kim Grönlund kertoi seuranneensa ilolla niin monen juniorin ja valmentajan toimintaa kentällä. Hänen mukaansa ruotsalaiset olivat leiristä aivan innoissaan ja jatkoakin on suunnitteilla. Trojansin Djurgården-taustainen juniorivalmentaja Rasmus Kevin vahvisti managerin toteamuksen: "Kaikki ovat olleet tyytyväisiä leiriin ja siitä pyritään tekemään traditio".

DIF_leiri
Uusi kuuma jenkkifutissesonki on käynnistynyt.

Junioripäällikkö Pasi Sillgren sekä valmentajat Pauli Ojanen ja Otto Junttila olivat niin ikään tyytyväisiä leirin antiin. "D-junioreissa on monta uutta pelaajaa, joille tämä leiri tarjosi ensimmäisen mahdollisuuden päästä pelaamaan jenkkifutista toista joukkuetta vastaan" totesi Otto Junttila ja jatkoi, että peli näytti yllättävänkin valmiilta, kun ottaa huomioon, että samalla ollaan ajamassa sisään uutta systeemiä.

DIF_leiri
Sami Toivonen näyttää, että täältä pesee ja linkoaa.

"Kun joukkue harjoittelee keskenään yhdeksän kuukautta putkeen, oppii väkisinkin tuntemaan toisten ominaisuudet. Tällaiset treenivierailut tuovat ihan uutta potkua harjoituksiin" havainnoi Pauli Ojanen, jonka valmentamat A-nuoret aloittavat kautensa jo tulevana lauantaina Vantaalla pelaamalla TAFTia vastaan. A-nuorten pelinrakentaja Joonas Andersson oli tyytyväinen leirin antiin. "Oli tärkeää saada alle yksi treenimatsi juuri sopivasti ennen kauden alkua" totesi "Dany", joka viime kaudella oli yksi Trojansin mestaruuden takuumiehistä.

D-juniorien pelit olivat tasaisia ja molemmat saivat onnistumisia. "Djurgårdenin U15-joukkue oli Suomen mittapuulla fyysinen ja ruotsalaiset jakelivat näyttäviä blokkeja ja taklauksia" totesi valmentaja Junttila. Rasmus Kevin olikin ylpeä Trojansin junioreista, jotka jaksoivat taistella vaikka väsymys ja kolhut jo painoivat. Monet olisivat itse asiassa halunneet pelata vieläkin enemmän.

DIF_leiri
Seurojen tyytyväiset nokkamiehet poseeraavat hymy herkässä.

Leiri oli siis kaikin puolin onnistunut ja jatkoa on luvassa. "Ensimmäiseksi kokeiluksi tämä onnistui varsin hyvin. Tästä voidaan vielä parantaa ja korjata ne muutamat harvat kauneusvirheet, joita päivän aikana ilmeni" myhäili junioripäällikkö Sillgren. Manageri Grönlund keskusteli ruotsalaisten kanssa myös valmentajien koulutuksesta, joka varmasti herättää paljon kiinnostusta.