37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Jenkkifutiskauden avaus yläkentällä sunnuntaina

25.04.2009 klo 20:39

Ensimmäinen tilaisuus nähdä jenkkifutista Urheilupuiston yläkentällä tarjoutuu nyt sunnuntaina 26.4. kun Trojansin A-nuoret kohtaavat Jyväskylä Jaguaarit kello 14 alkavassa ottelussa. Lue ennakkojuttu!

Trojansin A-nuorten kotiottelu Jyväskylän Jaguaareja vastaan on todella tärkeä ottelu niin lohkovoiton kuin sijoitusotteluun joutumisen välillä. Voitolla Trojans varmistaisi lohkovoiton ja viime vuoden mestarina kotiedun loppuihin otteluista. Samalla varmistuisi, ettei Jaguaarit pelaisi mitaleista tänä vuonna. Mikäli Jaguaarit onnistuisivat voittamaan, olisivat kaikki lohkon kolme joukkuetta samoissa pisteissä, näin ollen mentäisiin maalierovertailuun, jossa turkulaisilla on varsin hyvä lähtökohta, sillä maaliero TAFTiin on tällä hetkellä +21.

Jaguaarit tulevat Santeri Supin johdolla haastamaan Trojansia. Turun ilmapuolustuksen Heikkilästä lopetetun ilmatorjuntarykmentin paikan tulee täyttämään jo viime pelissä loistavia otteita esittänyt Ville-Valtteri Suojasen johtama takakenttä. Heiltä onkin lupa odottaa muutamia näyttäviä syötönkatkoja. Jaguaarien hyökkäyksen linja oli edellisessä pelissä pelannut hyvin ja antanut pelinrakentaja Supille riittävästi aikaa heittää, mutta nähtäväksi jää miten hyökkäyksen linja kestää Turun fyysistä puolusta vastaan.

Mielenkiintoista on myös nähdä millaisiin liekkeihin syttyy pelinrakentaja Dany Anderssonin johtama hyökkäys aurinkoisella kotikentällä. Heittokohteita ainakin kentällä riittää, sillä Vene-Rannikko-Vainio kolmikosta jokainen on varteenotettava kiinniottaja, samalla kun juoksu-uhan pitää yllä parivaljakko Toivonen-Koiranen. Junioreiden maajoukkuettakin valmentava Benjamin Jensen saakin olla kokoajan varpaillaan luotsatessaan tutun aggressiivista Jaguaari puolustusta.

Trojansin päävalmentaja Pauli Ojanen odottaa hyvätasoista ottelua, joka on väritetty hienoilla yksilösuorituksilla. Omalta joukkueeltaan hän toivoo huomattavasti rohkeampaa ja aggressiivisempaa ottelua kuin TAFTia vastaan. Monilla pelaajilla jäi vielä parannettavaa omaan potentiaaliinsa nähden. "Uskon että jokainen pelaaja tulee kotikentälle ystävien ja sukulaisten eteen sellaisella asenteella että siinä saa olla Jyväskylän pojat tarkkana!" täräyttää Ojanen.

Kevät on tullut ja mestarit palaavat yläkentälle – tule sinäkin! Ottelu alkaa kello 14.00.