37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin Trent Usher kolarissa – tilalle USC:n Billy Hart

04.05.2009 klo 20:43

Trojansin amerikkalainen laitahyökkääjä/pelinrakentaja Trent Usher on joutunut liikenneonnettomuuteen, eikä voi pelata tulevalla kaudella. Tilalle on värvätty Billy Hart legendaarisesta USC Trojansista.

Turku Trojansin kanssa tulevasta kaudesta sopimuksen tehnyt laitahyökkääjä/pelinrakentaja Trent Usher on joutunut kotimaassaan auto-onnettomuuteen ja hänen saapumisensa Suomeen on peruuntunut. USA:sta kantautuneiden tietojen mukaan Usher kolaroi autollaan ja sai siinä määrin vakavan aivotärähdyksen, että lääkärit kielsivät häneltä ehdottomasti pelaamisen tällä kaudella, mahdollisesti jopa lopullisesti.

Trojansin onneksi korvaava pelaaja löytyi nopeasti. Billy Hart on edustanut korkeimmalla yliopistosarjatasolla pelaavaa USC Trojansia, joka on yksi menestyksekkäimmistä yliopistojoukkueista kautta aikojen ja josta on ammattilaissarja NFL:ään värvätty huippupelaajia aivan solkenaan.

Palmerin ja Leinartin varamies

Leinart ja Hart
Matt Leinart ja Billy Hart

Aivan ykkösketjun miehestä ei kuitenkaan ole kyse, sillä hänen epäonnekseen samaan aikaan omaa uraansa joukkueessa loivat nykyiset NFL-pelinrakentajat Carson Palmer ja Matt Leinart. Houston Chroniclen artikkelissa 23.4.2006 todetaankin, että "USC:n hyökkäyksen koordinaattori Norm Chow oli ottanut Matt Leinartin lempilapsekseen alusta asti. Billy oli urheilullisempi kuin Matt, mutta Matt osasi paremmin toteuttaa Norm Chown pelisuunnitelmaa. Emme koskaan saa tietää, mitä olisi tapahtunut, jos USC olisi satsannut yhtä paljon Billy Hartiin kuin Matt Leinartiin".

Billy Hart profile
Billy Hartin pelaajaprofiili USC:n ajalta.


Ei mikään kesähessu

Suomen oloissa kaveri kuitenkin on varmasti kovan tason vahvistus, siitä ei ole epäilystäkään tai kuten päävalmentaja Jarmo Rautiainen asian toteaa; "Futis tuon tason koulussa on sen luokan bisnestä, että pelkät tv-sopimukset ovat miljoonien taalojen arvoisia. Eivät ne sinne mitään kesähessua ota, se on varma juttu".

Billy Hart on kotoisin Tustinista, Kaliforniasta ja hän pelasi ennen USC:hen siirtymistään Mission Viejon high school -joukkueessa. USC Trojansissa hän pelasi ensin ns. scout teamin pelinrakentajana, seuraavana vuonna nelospelinrakentajana ja kahtena seuraavana vuonna kakkospelinrakentajana.

Welcome to the land of pesäpallo

Kun peliaikaa USC:n jalkapallojoukkueessa ei herunut Billy Hart pelasi samaan aikaan myös baseballia Trojansin baseball-joukkueessa. Myöhemmin hän on pelannut myös MLB-seura Houston Astrosin farmijoukkueessa Salem Avalanchessa. Nyt hän kuitenkin pääsee taas jenkkifutiksen makuun ja ennakkotietojen perusteella kaverilla on kovat halut näyttää, mihin hän pystyy pelinrakentajana.

Houston Chroniclen juttu Billy Hartista ja Matt Leinartista