37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin A-nuoret voittivat mestaruuden

25.05.2008 klo 15:46

Trojansin ylivoima A-nuorten sarjassa jatkui loppuun asti eikä loppuotteluvastustaja Helsinki Wolverinesilla ollut jakoa murskaavassa iskussa olevaa kotijoukkuetta vastaan. Trojans vei mestaruuden näytöstyyliin lukemin 55-0 (28-0).

Mestarit"Palloani ette saa" -niminen romaani on vielä kirjoittamatta, mutta Sami Toivonen sen voisi kirjoittaa ja se perustuisi tositapahtumiin. Tässä todiste.

Trojans pääsi Impivaaran kuvitteelliselle tulostaululle jo aikaisessa vaiheessa, kun Wolverines rähmäsi pallon heti ensimmäisessä pelissä. Trojansin pelinrakentaja Danny Andersson löysi heitollaan Ville Veneen, joka loikki leikitellen maalialueelle ja vei kotijoukkueen 6-0 johtoon. Lisäpistepotkun potkaisi Miko Ylikoski sisään insinöörin tarkkuudella ja tilanne nyt 7-0.

Mestarit"He's a man with a mission, a boy with a gun" voisi Danny Anderssonista laulaa, sillä Dannyn haulikkokäsi puhui taas paljon, mutta asiaa.

Vieraat hermoilivat silmin nähden ja runsaat virheet sävyttivät ottelun alkua. Trojans käytti ne häikäilemättä hyväkseen ja seuraukset näkyivät pisteissä. Danny Anderssonin parinkymmenen jaardin QB keep ja Ville Veneen komea noin 30 jaardin heiton kiinniotto maalialueella kasvattivat johtoa onnistuneilla lisäpistepotkuilla höystettynä jo numeroihin 21-0.

Trojans näytti murjovan murskaavat lukemat jo ensimmäisellä puoliskolla varsinkin, kun Ville-Valtteri Suojanen nappasi tyylikkään syötönkatkon heti Wolverinesin seuraavalla hyökkäysvuorolla. Tällä kertaa vierasjoukkueen puolustuksen selkärangasta alkoi löytyä terästä ja Wolverines onnistui ensimmäisen kerran pysäyttämään Trojansin hyökkäyksen. Toisen neljänneksen alussa näytti, että ottelu voisi jopa hiukan tasoittua. Vieraiden ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä kotijoukkue löysi pian rytminsä uudelleen ja Danny Andersson suoritti toisen soolojuoksun maalialueelle. Puoliajalle lähdettiin lukemissa 28-0.

Mestarit"Hop hei ja humus kutsuu Ville Järviötä" toteaa Wolvojen pelaaja, vaikka tosiasiassa kyseessä on keinonurmi, joka ei ole humusta nähnytkään.

Kolmannella neljänneksellä Trojans jatkoi siitä, mihin oli jäänyt. Ilkka Koiranen koppasi Anderssonin lyhyen syötön ja juoksi puolesta kentästä pohjiin asti. Ylikoski jatkoi varmoja otteita potkupeleissä ja lukemiksi kirjattiin 35-0. Enempää pisteitä ei tällä neljänneksellä tehty, mutta viimeisellä jaksolla portit taas aukesivat. Rankasti urakoinut Ville Järviö sai juhlia maalia noin 10 jaardin juoksun päätteksi ja pian perään nähtiin maalialueella todella tyytyväinen Mikko Rannikko, joka oli takakentällä täysin vapaana koppaamaan Anderssonin pitkän kaaren. Sama mies täydensi erinomaisen päivänsä nappaamalla syötönkatkon.

MestaritBruce Leen kung fu -loikat ovat säälittäviä tepasteluja verrattuna tähän "Viltsu" Suojasen haamuhyppyyn, jolla hän sieppaa syötönkatkon ällistyksestä kangistuneiden kanssapelaajien nenien edestä.

Loppuottelun viimeisestä pistesuorituksesta vastasi Jaska Salminen. Salminen rynni maalialueelle Sami Toivosen raivatessa edessä tilaa kuin kyntöaura. Lisäpistepelissä aloitussyöttö meni pitelijänä toimineen Ville Veneen yli ja Miko Ylikoski poimi pallon viheriöltä yrittäen viedä sen kantamalla maalialueelle. Jäätyään jumiin pulustuspelaajaan Ylikoski nakkasi pallon vielä Ville Veneelle, jonka pujotteli kuin Kalle Palander aina maalialueelle asti. Pelissä oli kuitenkin kiinnipitovirhe ja kaksi pistettä jäi tulematta. Samalla ottelu puhallettiin päättyneeksi ja juhlat voivat alkaa. Lopputulos Trojansille 55-0.

MestaritSami Toivonen ja Ilkka Koiranen (takana) totesivat valmentajien olevan vilvoittavien vesien tarpeessa.

Suuren maailman tyyliin valmennuskaksikko Antti Palmroos ja Pauli Ojanen saivat kylmän kylvyn, kun pelaajat kippasivat juomakanisterien sisällön valmentajiensa niskaan. Trojansista ottelun parhaina palkittiin Sami Toivonen ja Ville Järviö, joka oli ottelun arvokkain pelaaja. A-nuorten joukkueenjohtaja Kamran Osman halusi juhlatunnelman tiimellyksessä antaa erittäin ison kiitoksen joukkueen huoltajille, jotka ovat tehneet koko kauden korvaamattoman arvokasta työtä. Manageri Kim Grönlund muistutti, että seura tarjoaa tuoreille mestareille juhla-aterian “firman piikkiin”.

MestaritTrojansin mestaruusjoukkue 2008.

A-nuorten SM-sarjan päätyttyä katseet kohdistetaan seuraavaksi B-nuorten sarjaan, joka käynnistyy aivan pian. Moni mestarijoukkueen pelaajista on edustuskelpoisia myös B-nuorissa, joten tulee olemaan mielenkiintoista nähdä jatkuuko menestys myös seuraavassa ikäkausisarjassa.

MestaritSe on Remu... ei se on Kojak... ei, se onkin Trojansin A-nuorten joukkueenjohtaja Kamran "Kami" Osman, jonka silmissä kiiltävät jo seuraavat mitalit niin, että on pakko pitää jättimäisiä aurinkolaseja.