7 - 14

Royals - Trojans

19.8.2017 – Vaasa, Kaarlen kenttä 15.30

19 - 6

Trojans - Crocodiles

12.8.2017 – Turku, yläkenttä klo 15.30

35 - 20

Roosters - Trojans

7.8.2017 – Helsinki, Velodromi klo 18.30

31 - 7

Trojans - Saints

29.7.2017 – Raisio, Kerttula klo 15.30

14 - 32

Trojans - Huskies

17.7.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

C-juniorien alkukausi

10.09.2008 klo 09:55

Trojans-Jaguaarit 30-0

Tässä vaiheessa kautta nuoret, jotka ovat pelanneet jo sekä A-junnuissa että B-junnuissa, alkavat olla sekä henkisesti että fyysisesti lujilla. Pelaajien motivaatio treenaamiseen ja pelaamiseen ei ole ollut parasta mahdollista. Ensimmäisellä kierroksella kohtasivatkin kaksi huonosti valmistautunutta joukkuetta. Trojans kuitenkin dominoi ottelua alusta loppuun käytännössä juosten jaguaarien yli. Peli oli "hauskaa", mutta samalla näkyi selvästi että Turun joukkue ei ole treenannut yhdessä montakaan treeniä. Pelissä myös loukkaantui useita avainpelaajia, mm. aloittava pelinrakentaja Ville-Valtteri Suojanen.

Ensimmäistä kauttaan C-junnuissa pelaavat ottivat hyvin paikkansa varsinkin puolustuksen takakentällä. Loukkaantumisten takia kentällä kävi yhteensä neljä pelinrakentajaa eli valmius paikata nopeasti vieraampiakin pelipaikkoja toimi hienosti. Pallon kanssa etenivät mm. Joni Rajala, Waltteri Varjokivi ja Tino Vainio. Vaikka puolustus ei näyttänyt koko aikaa olevan täysin valmiina, puhuu jaguaarien nolla pistettä heidän onnistumisensa puolesta.

Trojans- Roosters 6-28

Loukkaantumisten verottama Trojans joutui sijoittamaan linjapelaajien paikalle keskushyökkääjiä ja levittämään puolustusta käyttämällä neljää laitahyökkääjää käytännössä koko pelin. Samoin taktiikkana oli käyttää no-huddlea eli pelinrakentaja Ville-Valtteri Suojanen kutsui pelit suoraan linjasta audible-kutsuja käyttäen. Taktiikka näytti toimivan, mutta ei näkynyt pistetaululla.

Edellisellä kierroksella 36-0 Seinäjoen kaatanut Roosters ei ollut varsin selvästä lopputuloksesta huolimatta kova vastus, vaan peli oli kaikenkaikkiaan tasaväkistä taistelua. Trojans kaatui omiin virheisiin, erityisesti lukuisiin pallon rähmäyksiin, jotka Roosters käänsi häikäilemättömästi edukseen. Turun ainoan maalin teki pelinrakentaja Suojanen qb sneak -pelillä maalilinjan tuntumasta. Kaiken kaikkiaan puolustus pelasi lähtökohdat huomioiden kohtalaisen pelin muutamasta nukahduksesta huolimatta.

Turulla on vielä saumat loppupeleihin mikäli Seinäjoki kaatuu kolmen viikon kuluttua vieraissa. Avainasemassa ovat joukkueena treenaaminen ja loukkaantuneiden pelaajien saaminen takaisin rinkiin. Tauko aiotaan hyödyntää tehokkaasti viilamalla nykyiset pelit kuntoon, poistamalla virheitä ja tuomalla vähän lisämausteita hyökkäyspeleihin. Seinäjoelle tulee lähtemään nälkäinen ja valmis paketti.. kunhan saadaan jätkät treeneihin.

Otto Junttila