37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

A-nuorten kausiennakko

31.03.2009 klo 13:44

Trojansin juniorit harjoittelivat yhdessä tukholmalaisen Djurgårdenin kanssa lauantaina 28.3. ja viimeistelivät kuntoaan ennen viikon päästä alkavaa sarja-avausta. Lauantaina kello 13.30 Käpylän Velodromilla vastaan asettuu viime vuodelta tuttu Vantaan TAFT. Trojansin A-nuorten valmennuksesta vastaa päävalmentaja Pauli Ojanen apunaan Jarmo Rautiainen, Juho Kiviniemi ja Kamran Osman.

Millä mielin kauteen lähdetään, päävalmentaja Pauli Ojanen?
-Olen mielessäni asettanut kaudelle useita tavoitteita, joista mestaruus on vain yksi. Toinen suuri tavoite on kehittää jokaista pelaajaa kauden aikana mahdollisimman paljon. Tämä tarkoittaa, että peluutamme varmasti jokaista pelaajaa, opettelemme uusia asioita ja käytämme niitä myös peleissä. Tulemme siis varmasti ottamaan jonkinlaisia riskejä kauden aikana. Uskon, että peleistämme tulee hyvätasoisia ja katsojaystävällisiä, joten suosittelen jo nyt kaikkia lajista kiinnostuneita tulemaan Impivaaran tekonurmikentän laidalle katsomaan tulevaisuuden tähtiä!

Millainen joukkue tällä kaudella on kasassa?
-Joukkueen runko on kokenut melko vähän muutoksia. Toki pienilläkin muutoksilla on suuria vaikutuksia! Viime vuoden voittajajoukkueesta on poistunut muutama huippupeluri ja heidän tilalleen odotankin kauden aikana kasvavan muutamia todellisia taistelijoita, niin viime vuoden joukkueesta kuin A-junnurinkiin tulleista nuorista pelimiehistäkin.

Mitä mieltä olet tulevista vastustajista?
A -En ole vielä uhrannut ajatustakaan vastustajill. En ole seurannut heidän tekemisään, joten en osaa vielä nimetä kovimpia haastajia. Surullisin asia kuitenkin on, että vanha verivihollinen Roosters on siirtynyt divariin. Toki olemme saaneet Lieto-Salo akselilta lähes paikallisvastustajan, jota vastaan olisi kiva päästä pelaamaan!

Kuka ottaa Crocodilesiin siirtyneen Paraisten terrierin Ville Järviön paikan joukkueen juoksukoneena? Kuka tukkii Taivassalon tankin Jouni Revon jättämän aukon puolustuksen linjasta? Siellä missä Trojans pelaa löytyy vastaus myös näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Teksti: Kamran Osman