37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Vastauksia palautteeseen

10.06.2005 klo 00:10

Trojansin nettitoimitus on saanut sivuista runsaasti palautetta, joka on lähes poikkeuksetta ollut rakentavaa. Kiitos siitä. Seuraavassa vastauksia muutamiin kysymyksiin, jotka ovat ponnahtaneet pinnalle muita useammin.

Miesten joukkueen pelaajalista on ollut myöhässä, pahoittelut siitä. Asia on vain ikävä kyllä niin, että lopullinen pelaajalista varmistuu vasta aivan kauden kynnyksellä ja jatkuvan muuttamisen ja epämääräisten huhujen välttämiseksi julkaisemme mieluimmin vasta varmasti paikkansapitävän pelaajalistan.

Juniorien ja naisten sivut kiinnostavat varmasti suurta joukkoa kävijöitä. Valitettavasti Trojansin nettitoimitus koostuu käytännössä yhdestä sivutoimisesta sisällöntuottajasta ja yhdestä sivutoimisesta koodaajasta, joiden aika ei millään tahdo riittää kaikkeen. Junioriasioista uutisoi parhaansa mukaan myös valmennuspäällikkö Pasi Sillgren, mutta paikkoja ahkerille avustajille on jatkuvasti avoinna. Yhteyttä voi ottaa palautelomakkeen kautta.

Eri juniorijoukkueita on toivottu omille sivuilleen. Tilanne on kuitenkin se, että suuri osa esimerkiksi C-junioreista pelaa myös B- ja A-juniorijoukkueissa ja B-juniorit pelaavat oman ikäryhmänsä lisäksi A-junnuissa. Näin ollen eri sivuille jaettuna kaikkiin ikäkausijoukkueisiin tulisi paljon samoja pelaajia. Katsoimme, että yhdistämällä A-,B- ja C-juniorit yhdelle sivulle sekä D- ja E-juniorit yhdelle sivulle selkiytämme sivujen rakennetta merkittävästi.

Videoleikkeitä on niitäkin toivottu ja mahdollisesti niitäkin on tulossa. Nettitoimitus on panostanut erityisesti valokuviin ja tulossa onkin varsin merkittävä parannus kuvista nauttimiseen, kun kaikkien Trojansin eri joukkueiden kuvat kootaan omalle erilliselle Kuvagalleria-sivulle. Videoasiaakin mietitään. Mielipiteitä voi esittää esimerkiksi siitä, kiinnostavatko enemmän välähdykset itse pelistä vai valmentajien ja pelaajien videohaastattelut ennen ja jälkeen pelin.

Kiitos vielä palautteesta ja antakaa tulla hyviä ehdotuksia ja rakentavaa kritiikkiä.