37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans esittäytyi tukijoilleen

16.05.2008 klo 13:29

Torstaina 15.5. West Coast Hohtogolfin tiloissa järjestetyssä Support-illassa esiteltiin edustusjoukkueen kuulumisia Trojansin tukijoille sekä lätkittiin kolopalloa mitä eriskummallisimmilla radoilla.

Support2West Coast Hohtogolf on varsinainen huvipuisto

Sponsorien antama tuki on suomalaisten jenkkifutisseurojen toiminnalle ensiarvoisen tärkeää. Ilman tukijoita seuran pyörittäminen ja ulkomaalaisvahvistusten hankkiminen olisi käytännössä mahdotonta. Trojans haluaakin tiivistää yhteistyötään tukijoidensa kanssa ja ensimmäisenä ilmentymänä tästä oli torstaina järjestetty Support-ilta.

Support2Tanja Jokila tenttasi päävalmentaja Rautiaista.

West Coast Hohtogolfin kabinetissa Trojansin edustusjoukkue esittäytyi, Trojans Cheerleadersin Afrodites-ryhmä esiintyi ja illan päätteeksi halukkaat pääsivät kokeilemaan hohtominigolfia radoilla, jollaisia ei Suomessa juurikaan ole nähty.

Support2Seikko vannoi, että Trojansin juna kulkee nyt vauhdilla eteenpäin.

Tilaisuuden aluksi Trojansin valmennuspäällikkö ja edustusjoukkueen päävalmentaja Jarmo Rautiainen loi lyhyen katsauksen joukkueen näkymiin tulevalla kaudella. Päävalmentajan jälkeen Tanja Jokilan haastattelussa nähtiin myös useita mielenkiintoisia pelaajatuttavuuksia. Jääkiekosta jenkkifutikseen siirtynyt Viljo Niemeläinen, paluun Vaahteraliigaan muutaman vuoden tauon jälkeen tekevä Juha Suoniemi, takakentän kantaviin voimiin kuuluva Seikko Vennelä, pikajuoksija Juha Yli-Arvela sekä tietysti amerikkalaisvahvistukset Johnell Wyatte ja Jayson Davis. Tulevaisuuden tähdet Joonas "Danny" Andersson ja Sami Toivonen kertoivat A-nuorten kuulumiset tärkeän välieräottelunsa kynnyksellä.

Support2Entisen pikajuoksijan, nykyisen sisemmän laitahyökkääjän, Juha Yli-Arvelan vauhti voi tulla monelle yllätyksenä.

Johnell ja Jayson vakuuttivat viihtyvänsä Turussa erinomaisesti. Johnell, joka vapaa-aikanaan esiintyy myös rap-artistina taiteilijanimellä Anomos, kertoi uutta musiikkia olevan tulossa, mutta pääfokus on kuitenkin pelaamisessa ja otteluiden voittamisessa. Samaa korosti myös Jayson, joka totesi hänen ja Johnellin kemioiden kohtaavan loistavasti, joten tulosta on lupa odottaa kauden käynnistyessä.

Support2Johnell on turkulaisten vanha tuttu, joka nähdään paitsi kentällä, myös esiintymislavalla.

Support2Jayson Davis on pelinrakentajaksi varsinainen juoksukone, mutta Trojansin tavaramerkki, vahva heittopeli, sujuu sekin.

Pelaajaesittelyjen jälkeen Trojans Cheerleadersin Afrodites-ryhmä tarjoili yleisölle vauhdikkaan ja akrobaattisen tanssiesityksen, minkä jälkeen olikin aika siirtyä mailan varteen ja radoille. West Coast Hohtogolfin radat ovat jotain ihan muuta kuin mihin Suomessa ollaan totuttu. Yhtenä erikoisimmista mainittakoon Speed Trap, jossa amerikkalaisista elokuvista tuttu moottoripyöräpoliisin hahmo mittaa tutkalla pallon nopeuden. Pallo pääsee radasta läpi, jos vauhti on juuri oikea.

Support2Afrodites veti illan päätteeksi tyylikkään ja vauhdikkaan shown.

Paikalla olleiden kesken arvottiin myös Trojans-kannatustuotepaketti. Tällä kertaa voi sanoa, että voittajalla kävi munkki, sillä onni suosi paikallista Arnolds-yrittäjää Tom Thorströmiä.

Trojans pyrkii jatkossakin pitämään yhteyttä sponsoreihinsa ja toivottaa kaikki tulevalla kaudella seuraamaan jännittäviä Vaahteraliigaotteluita uusitulle upealle Yläkentän stadionille.