37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Ajatuksia pronssipelistä ja kaudesta 2004

06.10.2004 klo 10:17

Ennenkuin pronssiotteluun päästiin, peliä jouduttiin siirtämään kolme kertaa, koska meiltä puuttui aina pelaajia. Joko ei linja päässyt tai sitten puuttui joku muu osa joukkueesta. Lopulta matkaan lähdettiin linjan kera, mutta ilman ykkös-QB:tä

Steelers sai kotiedun paremman sijoituksen vuoksi sarjassa, joten aamulla varhain suunnattiin nokka kohti Varkautta, toisen kerran tällä kaudella. Allekirjoittanut makasi koko matkan bussin lattialla tulehtuneen selän takia, mutta fiilis oli kaikilla korkealla, pronssi tuodaan kotiin.

Peli oli aika nihkeää molemmilla, Varkaus ei päässyt montaa kertaa maalimme tuntumaan, mutta ei meilläkään maalin teko onnistunut, vaikka useasti lähellä kävimmekin. Saimme hyvin pidettyä aisoissa Varkauden parhaan pelaajan, joka edellisessä pelissä otti pari intteriä ja juoksi todella lujaa. Valmentajamme Kasper Johansson teki loistavaa työtä saatuaan iskoistettua päähämme, miten pidämme hänet ja miten teemme itse maaleja.

Varkaus ilmeisesti odotti että juoksisimme paljon, koska meillä oli vara-QB, mutta siinä he erehtyivät. Heitimme paljon ja pelinrakentajamme teki maalinkin, Maija Tenkanen palkittiinkin parhaana pelaajana. Näyttävin taklaus suoritettiin toisella neljänneksellä, kun meidän pelaajamme taklauksesta kolme Varkauden pelaajaa kaatui =) Tilanne sai varmasti päivän parhaat aplodit, meiltä siis. Viime minuuteilla olimme koko ajan Varkauden maalialueen tuntumassa, mutta palloa ei pelaamalla maaliin saatu. Lopulta turvauduimme potkuun ja nappasimme kolme pistettä. Lopputulos 0-15 meidän hyväksemme ja pronssi Trojansille.

Kausi 2004 sujui ailahtelevasti. Pelaajia puuttui otteluista, mutta esimerkiksi oma turnauksemme sujui hyvin. Voitimme Porvoon, jolle hävisimme kaksi peliä viime kaudella. Vaasa/Oulun joukkueen kanssa kävimme tiukkoja vääntöjä, vaikka he ovat pelanneet SM-sarjassa ja se antaa meille itseluottamusta, että ehkä mekin joskus siellä pärjäisimme. Toisaalta Jyväskylän "rookie" joukkue voitti divarin mestaruuden. Tarvitaan vain paljon treeniä ja tahtoa, ehkä sitten ensi kaudella.....

Treenit ovat taas alkaneet 4.10 täydellä teholla ja kaksi uutta pelaajaakin olemme heti saaneet. Toinen tuli Vaasan joukkueesta ja näin saimme lisää kokemusta linjaan. Uudet pelaajat otamme innolla vastaan ja kaikenlaisia pelaajia tarvitaan aina. Jokaiselle löytyy peliaikaa ja -paikka, jollei parikin =) Laji on todella monipuolinen ja hauska!

Tyttöjen joukkue on perusteilla ja sinne tarvitsemme myös uusia innokkaita tyttöjä tämän mielenkiintoisen lajin pariin. Kouluissa olemmekin käyneet vähän perehdyttämässä ala-astelaisia lajin saloihin.

Treeniajat ovat lokakuussa maanantai 21-22.30 ja torstai 20-22. Marraskuussa ajat muuttuvat, mutta ilmoittelen sitten uusia aikoja, kun se on ajankohtaista.

Hauskaa, vaikkakin märkää syksyä kaikille!

Carita Blom

Kuvia treeneistä