37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin naisten joukkueen kauden päättäjäiset

20.10.2005 klo 23:10

Samaan aikaan, kun Trojansin Vaahteraliigajoukkue vietti omia päättäjäisiään Olympia-saunalla, olivat Trojansin naiset Pizzeria Napolissa juhlistamassa oman kautensa loppumista. Naisten joukkueen valmentaja Kim Grönlundilla oli velvotteita molemmissa kekkereissä, joten ennen siirtymistään miesten joukkueen juhliin, hän kävi jakamassa parhaiden pelaajien palkinnot naisten joukkueelle. Voittajat saivat komeiden diplomien lisäksi Intersportin lahjakortit.

Napoli5Vuoden 2005 MVP Anni Mäki.

Vuoden Tulokkas kaudella 2005 on Iina-Eveliina Ihme. Perusteluissaan Kim Grönlund totesi, kuinka Iina-Eveliina tuli aina innokkaana treeneihin ja jaksoi pelin jälkeen aina hymyillen kertoa, kuinka kivaa oli pelata.

Vuoden Hyökkääjäksi valittiin Helena Kosonen, joka oli ehdolla myös maajoukkueeseen ja jolle löytyy pelikirjasta ihan omat pelinsä.

Vuoden Puolustaja -titteliä saa Trojansissa kantaa Carita Blom. Veteraani, jonka peliesitykset sen kuin paranevat kuin viini vanhetessaan.

Vuoden 2005 MVP eli Most Valuable Player on Anni Mäki, joka esiintyi edukseen kaikilla osa-alueilla. Hän taklasi, blokkasi ja heitti palloa. "Saanks mä käyttää stiff armii" oli Annin kuuluisin repliikki tällä kaudella valmentaja Grönlundin mukaan.

Napoli1Carita Blom (keskellä) on paitsi Vuoden Puolustaja myös armoton tarinaniskijä. Anu Laaksolla (vasemmalla) ja Piritta Vaattovaaralla (oikealla) on nauramiseltaan vaikeuksia suunnata mielenkiintoaan pizzaan.

Valmentajan katsaus

Kausi 2005 on mennyt ja pian on aika siirtää ajatukset jo tulevaan, mutta vielä muutama sana viime kaudesta.Kausi -05 meni naisten joukkueen osalta ihan mukavasti, vaikka jäimmekin hieman edellisen kauden sijoituksesta.Muutaman tiukan pelin hävisimme aivan viime hetkillä ja se voidaan laittaa kokemattoman valmennuksen piikkiin. Pystyimme kuitenkin laittamaan hyvin kampoihin esimerkiksi Oululle ja Varkaudelle, joissa otteluissa johdimme pitkään ja hävisimme ainoastaan pienten puolustuksellisten virheiden takia.

Napoli2Piritta Vaattovaara (vas.) varmistaa, että Vuoden Diivaksi valitulla Kirsi Tuomisella on tukka varmasti hyvin, kello esillä ja huivi harkitun huolettoman näköisesti kaulallaan.

 

Porvoon turnauksessa olimme vain kahdeksan pelaajan voimin ja kaksi peräkkäin pelattua peliä oli aivan liian kova urakka. Porvoota vastaan näytimme kuitenkin, että pystyimme kamppailemaan tasapäisesti divisioonan voittajan kanssa siihen asti kunnes pelaajiemme voimat ehtyivät paahtavan auringon alla!

Napoli3Troijan Helena aiheutti muinoin legendaarisen Troijan sodan, mutta Helena Kososella ei tiettävästi ole asian kanssa mitään tekemistä. Helenan jatkuva hymy ja hyväntuulisuus on kuitenkin herättänyt epäilyjä onko hän lainkaan alkuperäisiä Maa-planeetan asukkaita. Taustalla Linda Vuorijoki miettii mihin porukkaan sitä onkaan tullut liityttyä.

Kautta 2006 varten teimme joukkueen kanssa sopimuksen, ettei sijoitus ensi vuonna ainakaan huonone ja että ryhdymme heti valmistautumaan uuteen kauteen. Kahden viikon pakollisen paussin jälkeen aloitimme kaksi kertaa viikossa pidettävät harjoitukset ja teimme tytöille omat punttisaliohjelmat. Lisäksi olemme myös syksyn aluksi testanneet kaikilta voimatason syksyn ja keväällä tehdään toiset voimatestit, jotka paljastavat onko joku lintsannut treeneissä vai ei. Myös juoksuvalmennusta on lisätty ja muutenkin pyrimme tekemään asiat paremmin kuin viime kaudella.

  

Napoli4Uudet pelaajat Leeni Matikka ja Tanja Salo ovat pukeutuneet joukkueen väreihin eli tyylikkäästi mustaan. Tarina ei kerro toteutuiko Tanjan paidassa esittämä vaatimus illan aikana.

 

Joukkueeseen olemme saaneet uusia tyttöjä mukaan ja harjoituksissa on ollut parhaimmillaan 18 tyttöä. Toiveissa olisikin että joukkue pysyisi ainakin kokoisena ja voisimme tarjota parhaan mahdollisen vastuksen kaikille 1-divisioonan muille joukkueille. Valmennuksellisesti koetamme saada lisää syvyyttä hyökkäyksen pelisysteemeihin ja puolustukseen lisää kovuutta, jotta voisimme tosissamme tavoitella ensi kauden päätteeksi divisioonan mestaruutta!

Ps. Uusia tyttöjä otetaan kyllä mielellään mukaan treeneihin eli tulkaa rohkeasti kysymään!!!

T: KimiG