37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Caritan Joulukatsaus

14.12.2005 klo 23:20

Joulu lähestyy ja vuoden paras massankeräyskausi edessä =)Treeneissä on ollut mukavasti porukkaa ja syksyn aikana on tullut 5 uutta pelaajaakin. Tosin toisesta päästä vanhoja tippuu aina kauden jälkeen pois.

Naisjaoston kokouksessa päätettiin, että ensi kausi pelataan I divisioonassa vielä 7 vastaan 7 kokoonpanolla, mutta 2007 on tarkoitus siirtyä samaan pelaajamäärään kuin SM-sarjassa, eli 9 vs 9. Tämä tulee tuomaan oman lisänsä peliin, mutta siihen on vielä hiukan aikaa. Pelataan ensi kausi entisellä systeemillä, mutta pidetään takaraivossa ajatus pelaajaringin kasvattamisesta uusilla samalla kun yritetään pitää kaikki vanhat pelaajat mukana. Siinä sitä tehtävää riittää itsekullekin.

Samaisessa naisjaoston kokouksessa minut valittiin toiseksi kaudeksi naisten divisioonan sarjapäälliköksi. Divisioonan sarja säilyi turnausmuotoisena ja turnausaikataulujen laatimisessa minulla onkin taas tekemistä tammikuuksi. Oulu ja Tampere nousevat näillä näkymin SM-sarjaan, onnea heille sinne. Varkauden pelaajat ovat olleet edelliskausina puoliksi Varkaudesta ja puolet Lappeenrannasta. Nyt Lappeenranta sai oman joukkueensa, mutta toivottavasti Varkauskin saa pelaajamenetyksistä huolimatta joukkueen kokoon. Lohja, joka joutui viime kaudella luovuttamaan SM-sarjassa, tulee divisioonaan, joten pelien koveneminen on varmaa. Saadaan samalla esimakua siitä millaista peli voi olla astetta kovemmassa sarjassa.

 

Tahtoisin tässä yhteydessä kiittää valmentajaamme Kim Grönlundia siitä, että hän jaksaa valmentaa meitä vielä ainakin ensi kauden! Monista syistä olemme aina menetettäneet valmentajamme kauden jälkeen, mutta tämä luo enemmän uskoa tulevaan. Saamme pitää saman valmentajan, joka tuntee meidät ja pelityylimme entuudestaan.

 

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta myös kaikille sponsoreillemme. Hakanit Oy, Ravintola Laituri, Kuusakoski Oy, olette olleet suureksi avuksi! Hyvää Joulua myös Pizzeria Napolille ja kiitos päättäjäisten pitopaikasta.

 

Treenit alkavat taas täydellä tohinalla 9.1 ja tervetulleita ovat myös uudet pelaajat. Treeniajathan ovat maanantai klo 21-22.30 ja torstai 20-21.30 

Napoli5Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille jefuihmisille kautta maan. Tulkaa katsomaan kesällä pelejä, voitte vaikka yllättyä. Kuva viime vuoden leiriltä.

 

Muistakaa myös rauhoittua hetkeksi Jouluna.

Carita Blom