37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin naiset voitokkaina

09.06.2008 klo 16:06

Trojansin naiset lähtivät lauantain pikkutunneilla kohti Varkauden turnausta muiden vasta palaillessa yöjuoksuilta. Matka oli pitkä, mutta kannattava. Kotimatkalla saimme juhlia kahta voittoa kolmesta pelatusta pelistä. Trojans sijoittui siis turnauksessa toiseksi. Varkaudessa oli oikein mainio tunnelma ja yleisöäkin riitti ainakin neljän kappaleen verran!

Viime turnauksen jälkeen naisten pelaamisessa tapahtui muutoksia, sillä kentällä karsittiin pelaamisesta turha hermoilu ja muistettiin myös pitää hauskaa. Naurua riitti jo valmentajaksi saadun Pasi Lehmuskosken pelikutsuista ja kannustushuudoista. Mainittava on myös, että vanha kettu Anu Laakso liittyi tauon jälkeen joukkoon vähälukuiseen ja turvasi yhden vaihtopelaajan mahdollisuuden. Onneksi näin, sillä Piritta Vaattovaara alias ”Ele” ja Leeni Matikka kärsivät turnauksen loppua kohti kompurajaloistaan.

Varkaudessa paistoi koko päivän aurinko tehden tehtävänsä, sillä takaisin tullessa kaikkien naamat olivat enemmän tai vähemmän punaisia. Tunnelma oli kuitenkin korkealla ja kotiin oli mukava palata pitkän päivän jälkeen. Ensi viikonloppuna taistellaan Suomen mestaruudesta Helsingissä 15.6.

varkaus0706Trojansin iskuryhmä vasemmalta oikealle: Emmi Siivola, Piritta Vaattovaara, Pasi Lehmuskoski, Leeni Matikka, Anu Laakso, Katja hämäläinen ja alhaalla edessä Anniina Pihlaja.

Sea City Storm-Trojans

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui rakas vihollinen Rauma Sea City Storm. Alku hieman kangerteli entisen linjanaisen Anniina Pihlajan hääriessä ensimmäistä kertaa pelinrakentajana, mutta vähitellen troijalaiset löysivät pelisävelen ja siirtyivät 6-0 johtoon Piritta ”Ele” Vaattovaaran juoksun päätteeksi. Kahden pisteen arvoiset lisäpisteet toi kotiin Leeni Matikka.

”Ele” pääsi rokottamaan nopeudellaan Raumaa pian uudestaan ja liputti hyökkääjän heidän omalla maalialueella. Näin Turun pistepussi karttui jälleen kahdella.

Pelissä nähtiin paljon syötönkatkoja, joista yhdessä loisti joukkueen untuvikko Emmi Siivola nappaamalla pallon kainaloonsa ja palauttamalla sen pohjiin aina asti. Rauma onnistui maalinteossa vain kerran koko pelin aikana, joten ensimmäisestä pelistä lukemat troijalaisille 16-6.

Trojans-Steelers

Steelers-pelissä tunnuttiin jatkavan siitä, mihin oli jääty Rauman-turnauksessa. Steelers aloitti vahvasti ja otti johdon pelissä, kun Trojansin naiset vielä ihmettelivät maailman menoa. Leeni kuitenkin osoitti entisenä linjapelaajana, miten palloa kopataan ja juostaan. Hän teki pelissä kaksi maalia.

Vuorot vaihtuivat tiuhaan, kun molemmat joukkueet napsivat syötönkatkoja. Tilanteen ollessa piinaavat 12-13 Steelersille ja ajan kuluessa kohti loppuaan, sai joukkueen ”varakoutsi” Pasi Lehmuskoski ”jätkät” heräämään kuluvaan päivään juuri ajoissa.

Pelinrakentajaksi vaihtui Raumalla hyvin debytoinut Katja Hämäläinen, joka juoksupelin hämäyksen jälkeen sinkosi pallon korkealle ja pitkälle suoraan Emmin syliin. Emmi toimitti pallon Varkauden maaliin asti puolustajan missatessa lipun. Lopputulokseksi 13-18!

Jaguars-Trojans

Pedot näyttivät kyntensä turkulaisille heti pelin alkuminuuteilla ja menivät ensimmäisellä puoliskolla vahvaan johtoon. Turkulaisten ainoan hyväksytyn maalin teki Leeni centerin kuvan päätteeksi. Viimeisillä minuuteilla Ele pääsi vielä kerran juoksemaan petojen maaliin, mutta koska lippu lojui kentällä merkkinä virheestä, maalia ei hyväksytty. Lukemat jäivät tylyiksi 6-47.