37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Rauman halliturnaus 15.11.2008

21.11.2008 klo 16:16

Troijattaret suuntasivat Raumalle seitsemän hengen joukkueella, johon kuuluivat tällä kertaa Päivi, Leeni, Katja, Emmi, Jenni, Johanna ja Piritta. Trojansin lisäksi Sea City Stromin kutsuun olivat vastanneet myöntävästi Jaguaarit Jyväskylästä, joten Rauman ystävyysturnaus pelattiin kolmen joukkueen voimin. Vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta tunnelma oli hyvä ja innostusta riitti. Joukkueiden toivomuksesta sekä peliaikaa että -kenttää pidennettiin hieman normaalista.

Uuden valmentajan Enes Becicin pelikuviot niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin olivat niin purevat, että turkulaiset voittivat molemmat ottelunsa pitäen oman maalinsa täysin puhtaana. Puolustuksessa loisti Johanna Aromaa kolmella syötönkatkollaan sekä Päivi Korkeamäki monen monella pallon alaslyönnillään. Parhaana pelaajana palkittiin Leeni Matikka.

Rauman turnaus 11_2008
Trojansin voittoisat Ladyt

Turnauksen ensimmäinen peli SCS-Jaguaarit päättyi jyväskyläläisten 12-6 voittoon. Tämän jälkeen SCS sai huilata, ja Jaguaarit hyökkäsivät Trojansin kimppuun. Aloittavana pelinrakentajana toimi Katja Hämäläinen, kuten tähänkin asti. Turkulaisilla oli kuitenkin pieni koira haudattuna tilanteeseen, ja muutaman yrityksen jälkeen sentteri Jenni Heinosen taakse vaihdettiin Piritta ”Ele” Vaattovaara. Maaleja ottelun ensimmäisen puolikkaan aikana ei kuitenkaan saatu aikaiseksi kumpaankaan päähän Elen opettelkessa väistelemään Jaguaarien kovia blizejä ja lukemaan peliä.

Maalihanat avattiin vasta viimeisillä minuuteilla, kun Leeni Matikka sai pitkän heiton kiinni ja juoksi puolustajilta karkuun aina maaliin saakka. Lisäpisteyritys epäonnistui, mutta se ei tahtia hidastanut, sillä pari minuuttia maalin jälkeen Ele nappasi syötönkatkon ja juoksi puolustajien ohi heittämällä edeten aina maaliin saakka. Tällä kertaa myös lisäpisteyritys tuotti Leenin kopin ansiosta tulosta. Trojansin ensimmäinen voitto Jaguaareista tuli luvuin 13-0.

Seuraavaksi troijattaria vastaan asettui rakas SCS. Jälleen kerran raumalaisten taskut olivat puolillaan mitä eriskummallisimpia kikkapelejä, mutta tällä kertaa turkulaiset eivät menneet lankaan. Leeni teki ottelussa kaksi maalia ja yhdet lisäpisteet. Emmi Siivola teki myös maalin Elen singottua pallon pitkälle kentän toiseen päähän. Katja avasi pistetilinsä urallaan tekemällä kahden pisteen arvoiset lisäpisteet. Peli päättyi 19-0 lukemiin.