37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin kauden 2009 päättäjäiset

31.10.2009 klo 15:19

Palkintojen jakoa, puheita päättyneestä kaudesta ja luotauksia tulevaisuuteen. Siinä pääpiirteissään Trojansin edustusjoukkueen kauden päättäjäisten ohjelma. Pizzeria Napolin viihtyisiin tiloihin kokoontunut joukko sai kuulla puheenjohtaja Teemu Paukkulan vetävän yhteen kauden 2009 huippukohdat ja notkahdukset. Huippuna oli tietenkin A-nuorten toinen perättäinen Suomen mestaruus ja pahimpana pettymyksenä miesten joukkueen vaatimaton menestys Vaahteraliigassa. Puheenjohtaja Paukkula muistutti kuitenkin, että Trojansin keski-ikä on Vaahteraliigan alhaisimpia, joten odotukset tulevaisuuden suhteen ovat korkealla.

Paukkula
Puheenjohtaja Teemu E. Paukkula

Omassa puheenvuorossaan joukkueen manageri Kim Grönlund valotti alustavasti tulevan kauden valmennuskuvioita, mutta piti vielä nimet salaisuuden verhon kätkössä. Myös varainhankinta oli esillä Grönlundin puheessa, sillä maailman taloutta kurittava taantuma on näkynyt Trojansinkin kassalippaassa. Uusia ja monipuolisia sponsorointitapoja on suunnitteilla ja luonnollisesti talkootyöt näyttelevät jatkossakin merkittävää roolia.

KimiG
Manageri Kim Grönlund

Manageri Grönlund julkisti myös, että Trojansiin on palkattu juniorityön kehityspäällikkö. Tehtävässä aloittaa 1.11.2009 Rasmus Kevin, jonka tärkeimpiin tehtäviin kuuluu uusien juniorien rekrytointi. Liigakriteerit tiukkenevat tulevaisuudessa juniorijoukkueiden määrän osalta, joten Trojans lähtee määrätietoisesti jo hyvissä ajoin kasvattamaan nuorisotoimintansa määrää ja laatua. Yksi iso kysymys on uusien valmentajien koulutus. Kim Grönlund esitteli myös toisen uuden työntekijän, Nanna Rannikon, joka tulee suorittamaan jäsenistön keskuudessa haastatteluja, joiden tarkoituksena on kehittää Trojansin organisaatiota. Lisäksi Nanna Rannikko pyrkii kehittämään ottelutapahtumaa entistä paremmaksi.

Nanna
Nanna Rannikko

Puheosuuksien jälkeen siirryttiin pokaalien pariin. Puheenjohtaja Paukkula ja manageri Grönlund jakoivat ripakopallisen komeita kiertopalkintoja ansioituneille pelaajille. Vuoden 2009 puolustuksen linjamiehen pytyn pokkasi Jussi Jalonen ja puolustuksen linjamiehen pokaali ojennettiin Tobias Pirttikankaalle, joka palkittiin myöhemmin myös vuoden tulokkaana. A-nuorten mestarijoukkeen parhaan pelaajan palkinnon kävi noutamassa pelinrakentaja Joonas Andersson ja arvostettu Taistelijan Malja luovutettiin Miko Ylikoskelle. Illan viimeinen palkinto, Vuoden pelaaja 2009, meni toisen kerran peräkkäin Ilkka Koiraselle, jonka puolesta se kävi kumartamassa Sami Toivonen.

Jalonen
Vuoden Puolustuksen Linjamies Jussi Jalonen

Pirttikangas
Vuoden Hyökkäyksen Linjamies ja Vuoden Tulokas Tobias Pirttikangas

Dany
A-nuorten MVP Joonas Andersson

Ylikoski
Taistelijan Maljan voittaja Miko Ylikoski

Kari Toivonen