37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Managerin matkakertomus

17.01.2010 klo 18:41

Matkaan lähdettiin Tapanin päivänä hirveässä sumussa ja lunta tuli taivaan täydeltä. Alku sisälsi monenlaista hankaluutta. Jo lento Frankfurtiin oli myöhässä ja jatkoyhteys Frankfurtista Torontaan taas siirtyi “alushousupommittajan” synnyttämän paniikin takia vuorokaudella. Ei siis kauhean hyvä startti matkalle!

Torontossa kävin seuraamassa Mott´s Invitation -turnausta, tapaamassa useita pelaajia sekä juttelemassa Torontossa yksityistä futisklinikkaa pitävän Kevin Dawkinsin kanssa. Keskustelimme muun muassa muutamista hänen vamennuksessaan olevista pelaajista. Yksityiskohdista päätimme sopia myöhemmin, mutta käytännössä hän tulee jatkossa toimimaan Trojansin linkkinä Toronton suuntaan.

Edellä mainitsemaani turnaukseen osallistui noin 200 pelajaa kaikilta mahdollisilta tasoilta,. Mukana oli pelaajia CFL:stä, Kanadan ja USA:n yliopistoista sekä muutama veteraanipelaajakin, mm. eräs Grönlund Trojansista.

Tapasin myös Toronton International Bowlissa Kanadan High School -mestarien päävalmentaja Greg Pittyn, jonka kanssa keskustelimme valmennuskuvioista ja jalkapallosta yleensä. Hänen poikansa joka sattumoisin on myös joukkueen pelinrakentaja, on saanut n. 50 koulusta USA:n puolelta stipenditarjouksia ja tulee olemaan luultavasti kova nimi tulevaisuudessa.

Torontossa vietetyn uuden vuoden jälkeen lensin "The Officeen" eli New Yorkiin Johnell Wyatten luokse, jossa aloimme purkaa lukuisia pelaajakontakteja ja yhteistietoja. Soitimme läpi kaikki pelaajat, jotka ovat syksyn aikana olleet yhteydessä Trojansiin ja selvitimme heidän tilanteensa. Siinä sivussa ehdin myös toimimaan tuottajana Johnellin uudella CD:llä joka julkaistaan tulevana kesänä. Sopimustarjoukset lähetettiin kaikkiaan viidelle Trojansin 2010 pelaajarunkoon sopivalle pelaajalle. Niistä lisää tarkemmin ensi viikolla.

Matka New yorkista jatkui kohti North Carolinaa ja Charlottea, jossa vietettiin viikonloppua vuoden 2003 mestaruuden pääarkkitehdin Clint Pattersonin termiä käyttäen “Are U Ready for some redneck weekend? -teemalla.

Perjantaina lentokentälle saapui aina iloinen ja omituista suomi-ruotsi-espanja-jenkki-mongerrustaan puhuva Clint, ja eipä ollut kaveri muuttunut juuri lainkaan. Clint oli kuulemma dieetillä, sillä häät ovat tulossa ja hänen täytyisi mahtua häämekkoon… öh, siis pukuun tietysti.

Matkan redneck-osuus oli ampumista, ampumista ja lisää ampumista mitä erilaisimmilla aseilla. Armeijan jälkeen en olekaan pyssyillä leikkinyt, mutta siellä päin aseet tuntuvat olevan aivan arkipäivää, lähestulkoon jokaisella oli ase vyöllään tai ainakin autossa hansikalsokerossaan. Tähän matkan vaiheeseen voi tutustua täällä

Tulossa on vielä Clint Pattersonin videohaastattelu.

Kari Toivonen