37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Raportti Porvoon turnauksesta

05.09.2010 klo 11:06

Trojansin naiset nappasivat 29.8. pelatussa kuuden joukkueen turnauksessa Porvoossa kaksi arvokasta voittoa ja sijoittuivat turnauksessa kolmansiksi. Seuraavassa tarkempi kuvaus Trojansin otteluista.

<i

Demos-Trojans 46-6

  Naisten kausi pyöräytettiin käyntiin heti ottelulla hallitsevaa mestaria vastaan. Tiedossa oli, että naiset joutuisivat heti kovaan pyöritykseen, joten voittoa pelistä oli vaikea lähteä hakemaan. Tavoitteena olikin pitää numerot viime vuotista siedettävämpinä ja tehdä itse mielellään maali tai kaksikin. Tämä tavoite saatiinkin täyteen, kun joukkueen rookie, Anniina ”Anpa” Paju teki maalin, eivätkä loppunumerot olleet yhtä rumat kuin esimerkiksi viime kauden finaalissa. Peli päättyi lopulta numeroihin 46-6.

 

<i

Steelers – Trojans 19-6

Tätä peliä lähdettiin alusta alkaen voittamaan ensimmäisen ”harjoituspelin” jälkeen. Trojansin Emmi Siivola teki pelissä kolme maalia pitkien heittokuvien päätteeksi ja nopeana naisena karkasi aina vastustajan ulottumattomiin. Myös toinen rookie-sentteri Fanny Kunze avasi pistetilinsä tekemällä lisäpisteen. Anpa nappasi myös loistavan syötönkatkon ja oli juoksuttaa pallon aina vastustajan maaliin asti, mutta tuomari mitätöi suorituksen katsottuaan pelissä ilmenneen "lipun suojaamisen", joka ei ole sallittua. Pelistä saatiin kuitenkin kotiin vakuuttava voitto.

 

<i

Indians – Trojans 12-8

  Tämä peli tarjoilikin jo hieman lämpöä muuten varsin kylmään ilmaan. Tunteet kuohahtelivat ottelun aikana puolin jos toisinkin. Trojansin maaleista vastasivat tutut tekijät aiemmista peleistä Anpa ja Emmi. Voitto oli vähällä karata viimeisten sekuntien aikana vielä käsistä Indians-hyökkääjän pujotellessa läpi Trojansin puolustuksen, mutta pelinrakentaja/safety Piritta Vaattovaara sai onneksi karkulaisen kiinni ennen maalialuetta ja voitto saatiin kuin saatiinkin kotiin.

 

<i

Kokonaisuudessaan turnaus meni hyvin. Kotiin tuomisena oli kolmossija ja pelit tuntuivat kaikkien mielestä loppuvan ikään kuin kesken. Kaikille riitti peliaikaa ja uudet pelaajat saivat hieman paremman käsityksen siitä, mitä peli oikeasti pitää sisällään. Naisten joukkueessa taitaa olla ensimmäistä kertaa sellainen tilanne, että pelaajia on niin paljon, etteivät kaikki mahdu pelaamaan jokaista peliä. Laji tuntuukin elävän nosteessa, kun koko sarjan osallistujamäärä on viime kautta suurempi. Ainoastaan Rauma on joutunut luopumaan leikistä joten sarjassa pelaa 8 joukkuetta

 

Ensi viikolla joukkue matkaa Kuopioon 12. sunnuntaina pelattavaan turnaukseen.

Turku Trojans