37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

B-jun: Trojans-Roosters 6-58 (0-36)

02.06.2011 klo 23:22

Roostersilla on tänä kesänä kasassa mahtavan kokoinen joukkue. Roosters ei ole myöskään jakanut erivapauksia superstaroilleen, vaan pelissä olivat mukana myös edustusjoukkueessa pelaavat -92 syntyneet pelaajat. Trojans lähti otteluun hieman kapeammalla pelaajamäärällä. Muutama ikävä loukkaantuminen ottelun alkupuolella lisäsi Trojansin tuskaa, kun varamiehen varamiehiä alettiin pyörittää pelipaikalta toiselle. Tällä kertaa pelissä oli yksinkertaisesti liikaa missmatcheja, jotta Trojans olisi kyennyt tekemään juurikaan mitään hyökkäyksessä tai puolustuksessa. Ottelussa toki nähtiin ajoittain hienoja yksilösuorituksia myös Trojansin puolelta. Lukemat ovat kuitenkin sen verran selkeät ettei niistäkään oikein voi riemua repiä. Hävettävää ei Trojansin pelaajilla kuitenkaan ole.

Lämpimässä säässä pelatussa ottelussa pelaajat pelasivat joukkueena ja kantoivat vastuunsa, vaikka loukkaantumiset kavensivat vaihtomiesten rivistöä ja lopulta lähes kaikki pelaajat joutuivat pelaamaan kahteen suuntaan. Niin kauan kuin joukkueessa on mukana treenaamiseen ja pelaamiseen sitoutuneita taistelijoita me voimme aina kehittyä yhdessä ja tulevaisuus näyttää aina valoisalta.

Jokaisessa tappiossa on kylvettynä myös uusi voitto. Tai kuten Nietzsche asian muotoili: se mikä ei tapa, vahvistaa. Olen ylpeä siitä asenteesta millä Trojansin voittamaan tottuneet pelaajat ottivat tämän selkäsaunan vastaan. Turhautuminen ei näkynyt kentällä missään vaiheessa. Voiton ja tappion voi ottaa vastaan monella tavalla. Voittajamentaliteetin omaavat pelaajat hakevat tappioista lisämotivaatiota treenaamiseen ja kehittymiseen. Häviäjät nostavat kädet pystyyn. Tappio haastaa aina sekä pelaajat että valmentajat pysähtymään ja miettimään tilannetta uudesta asetelmasta. Siksi tappio opettaa aina enemmän kuin kaikki voitot yhteensä. Tietysti tappio tuntuu aina pahalta ja siltä sen kuuluukin tuntua.

Tämänkertainen häviö ei poista sitä tosiasiaa että meillä on edelleen kasassa iskukykyinen ja tiivis joukkue, joka on täynnä loistavia yksilöitä ja oikein treenattuna pystymme joukkueena haastamaan kenet tahansa. Tämä peli on nyt ollutta ja mennyttä ja katseet on kohdistettava Vantaa Taftin suuntaan. Trojans matkustaa Vantaalle perjantaina 17.6.

Otto Junttila