xx - xx

Saints - Trojans

15.6.2017 – Tampere, Pyynikki klo 18.30

xx - xx

Huskies - Trojans

5.6.2017 – Hämeenlinna, Kauriala klo 18.30

0 - 38

Trojans - Butchers

25.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

2 - 31

Trojans - Royals

15.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

3 - 39

Trojans - Roosters

6.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 13.00

Trojans sai uuden puheenjohtajan. Tuoreita nimiä myös johtokuntaan

25.11.2011 klo 22:27

Vasta noin kuukausi sitten uutisoitiin Nanna Rannikon nimitys Trojansin toiminnanjohtajaksi ja nyt vuosikokous päätti valita hänet myös puheenjohtajaksi. Käytännössä nimitys puheenjohtajaksi on luonnollinen jatke edelliselle nimitykselle, sillä kuluvan kauden aikana suuri osa puheenjohtajan käytännön tehtävistä on liitetty toiminnanjohtajan toimenkuvaan, puheenjohtajan keskittyessä hallinnollisiin ja edustuksellisiin tehtäviin. Nanna Rannikko on Trojansissa eri tehtävissä toimiessaan osoittanut juuri sen kaltaista tarmokkuutta ja järjestelmällisyyttä, jota nykyisessä tilanteessa tarvitaan, todetaan johtokunnasta.

Johtokunta kiittää pitkän ja ansiokkaan puheenjohtajauran tehnyttä Teemu Paukkulaa, joka keskittyy hallinnollisten tehtävien jälkeen nyt valmennuksellisiin haasteisiin. Paukkula on toiminut Suomen juniorimaajoukkueen keskuhyökkääjien valmentajana ja vastaa Trojansin uudessa valmennusryhmässä niin ikään keskushyökkääjien iskukyvystä.

Johtokunnan kokoonpano muuttui kahden henkilön osalta. Entisen puheenjohtajan Teemu Paukkulan lisäksi johtokuntatehtävät jätti cheerleaderien edustajana ja sihteerinä toiminut Tanja Paukkula. Heidän tilalleen syyskokous valitsi Anna Ravantin, joka edustaa cheerleadereitä ja Jenni Jormanaisen, joka on naisten joukkueen edustaja. Uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin junioipäällikkö Pasi Sillgren ja tiedottaja Kari Toivonen. Muut johtokunnan jäsenet ovat viime vuonna tehtäviinsä valitut ja kaksivuotiskautensa toista vuottaan istuvat Kalle Lahti, Nanna Rannikko ja Juhani Vainio.

Kari Toivonen