37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans Ladies päätti kautensa voitokkaasti

23.07.2012 klo 20:32

Peli alkoi Trojansin vahvalla puolustuksella, jonka vahva ote piti läpi koko ottelun. Puolustuksen kutsuja huuteli Trojansin junioripäällikkönäkin tunnetuksi tullut coach Pasi Sillgren. joka piti Trojansin Ladyt ja puolustuksen ohjat käsissään tässä ottelussa. Puolustus saikin vain keskittyä tekemään kauniissa kesäsäässä sen mitä puolustukselta odotettiinkin; heittopeli vaimennettiin lähes kokonaan ja juoksutkin tyssäsivät lähes poikkeuksetta puolustuksen linjan lämpimään syleilyyn. Muutama syötönkatkokin oli tarjolla mutta ne jätettiin toistaiseksi odottamaan seuraavan kauden kohtaamisia. Bouncers sai koko pelin aikana vain kolmesti uudet yritykset.

Hyökkäyksen valmennuksessa hääri tällä kertaa coach Erkki ”Eki” Toivola, jonka kertoman mukaan hyökkäys eteni mallikkaasti alusta asti. Maalit jäivät vain puuttumaan ensimmäisellä puoliskolla. Yksi syy ehkä maalittomiin ensimmäiseen neljänneksiin oli että pelinrakentaja Piritta Vaattovaaran jalkaa säästeltiin aluksi eikä tuttuja QB-hämäyksiä saatu alusta asti hyödynnettyä.

Hyvän hyökkäyslinjan ansiosta pallonkantajat Kirsti ”Kipa” Nirhamo ja Laura ”Pepsodent Smile” Peltonen saivat kasaan kiitettävän määrän jaardeja. Laura ”Pepsodent” Peltonen niitti kiitosta sekä kentällä että kentän laidalla. Selvää jälkeä syntyi sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Myös parissa edellisessä pelissä pelinrakentajan paikalla pelannut Janina Virtanen ja juoksutaitojaan esitellyt Ladyjen oma #47, Jutta Luhtala saivat edettyä tärkeitä jaardeja.

Pelipäivänä nähtiin yhtenäinen ja joukkueena pelannut Trojans ja paikalle saapunut yleisö sai taatusti nähdä sen mitä halusikin. Alun maalittomuus herätti Ladyt taistelemaan kahdella viimeisellä neljänneksellä väkevästi. Kirsti ”Kipa” Nirhamon lisäpistepotkujenkin osuttua tarkasti haarukoiden väliin mustakeltaiset Mikkelin herhiläiset eivät enää löytäneet sisäistä ”ampiaistaan” peliin mukaan. Intensiteetti pysyi kuitenkin pelissä koko ajan hyvänä ja yläkentän yleisö viihtyi niin pelin kuin säänkin puolesta alusta loppuun. Myös valmentajana tuurannut coach E. Toivola nautti täysin siemauksin Trojans Ladyjen asenteesta peliin.

Trojans Ladies tahtookin vielä erikseen kiittää valmennuksessa tuuranneita Pasi Sillgreniä ja Eki Toivolaa hyvästä tuesta ja pelikutsuista Ladyjen oma valmennus kävi samaan aikaan omaa henkien taistoaan Velodromilla ”punanuttuja” vastaan. Troijattaret jatkavat kauttaan vielä vähän kevyemmissä merkeissä lippupallossa alkusyksystä. Muilta osin haluamme toivottaa hyvää kesää kaikille!

Jenni Jormanainen