37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Kami Osman palaa Trojansiin

23.11.2012 klo 12:02

Trojansin kasvatti ja kolmena viime kautena Helsinki Wolverinesissa mestaruuden, hopeaa ja pronssia saavuttanut hyökkäyksen linjamies Kamran “Kami” Osman tekee paluun Trojansin edustusjoukkueeseen.

Kami Osman on merkittävä vahvistus Trojansin edustusjoukkueelle, joka lähtee ensi kaudella hakemaan uutta nousua I divisioonasta. Linjapelaaminen on ollut jo pitkään turkulaisjoukkueen akilleen kantapää. Kokeneen ja isokokoisen, 202 cm ja 127 kg, Kamin paluu on erittäin positiivinen signaali ensi kautta silmällä pitäen. Seuraavassa hieman Kamin omia mietteitä menneestä ja tulevasta.

Lähdit pari vuotta sitten Wolverinesiin, mitä tuolta ajalta jäi mitalien lisäksi plakkariin?

Ensimmäisenä tulee mieleen se kunnon meininki treeneissä, kun paikalla on ukkoa kuin ruuhkabussissa ja tietysti osaavat valmentajat, joilta tuli toivottavasti opittua jotain, mitä voi jakaa eteenpäin ajatellen nuoria turkulaisia linjapelaajia. Erityisesti maan parhaisiin valmentajiin kuuluvan linjavalmentaja Janne Sepän opissa oli hienoa olla. Erityismaininta siitä, että joka joukkueessa pitäisi olla yksi kovalla asenteella varustettu kaveri, joka meillä oli Stephen Stokes. Hän näytti kyllä esimerkkiä laittamalla itsensä likoon 110 % joka kerta! Paras hengenluoja, johon olen urallani törmännyt. Jokainen linjamies voisi myösi katsoa loppuun asti pelaamisen mallia herra Karri Kuuttilalta.

Olit jo lopettamassa uraasi kokonaan viime kauden jälkeen. Mikä sai mielesi muuttumaan ja palaamaan takaisin Trojansiin?

Olin lopettamassa uraani Vaahteraliigassa. Hienoahan se lajissa kuin lajissa on lopettaa sitten siellä mistä kaikki alkoi.

Vaahteraliigaan nousee kaksi uutta joukkuetta Kouvola Indians ja Helsinki 69ers. Trojans luopui paikastaan vapaaehtoisesti, mutta Oulu Northern Lights, joka yhdessä Seinäjoki Crocodilesin kanssa oli kriteeripuutteiden takia pudotusuhan alla, ei saanut liigalisenssiä. Aika näyttää kuka missäkin pelaa. Miltä ensi kesän divari tämän hetkisten tietojen valossa sinusta näyttää?

Hienoltahan se näyttää, eikä taida huonoja jengejä olla vastassa lainkaan, joten joka pelissä saadaan panna kyllä parastamme. Divarista ei ole kokemusta eli vaikea sanoa millaisia vastustajia sieltä tulee, mutta Hyvinkään Falconsin joukkue taitaa pelaajamateriaaliltaan olla kokenein jos mitataan Vaahteraliigasta saavutettuja mitaleja. Pelkästään Vili Vuorisella on yksinään enemmän kultamitaleja kuin suurimmalla osalla Trojans-pelaajia edes pelivuosia.

Trojansin edustusjoukkue on vielä rakennusvaiheessa, mutta millaisella fiiliksellä sinä ja muu joukkue olette valmistautumassa ensi kauteen?

Hyvällä fiiliksellä ja tekemisen kautta voittoihin. Joukkuehan on nuori, kuten totesit, joten nyt on hyvä hetki kasvaa ilman suuria paineita. Uusi nousu on hyvä aloittaa divarin kautta.

Kari Toivonen