37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Pajulahden leiriltä tuli tyytyväisiä troijattaria

08.02.2013 klo 16:22

SAJL:n amerikkalaisen jalkapallon kaksipäiväinen tekniikkaleiri järjestettiin Pajulahden urheiluopistolla viime viikonloppuna. Trojansin naisten joukkueesta leirille lähti peräti 12 pelaajaa, joista osa oli syksyllä ja talvella aloittaneita ensikertalaisia, osa kokeneempaa kalustoa. Seuraavassa muutamien osallistuneiden mietteitä leiristä.

Lotta Inkinen
Olin DB- eli puolustuksen takakenttäpelaajien ryhmässä, jossa käytiin läpi kattavasti erilaisia tekniikoita. Perusasioista lähdettiin ja kaikki selitettiin selkeästi ja ymmärrettävästi. Opetuksen vauhti oli sopiva, samoin treenien rankkuus. Osa pelillisistä asioista meni vielä hiukan ohi, kun termistö ja kuviot eivät ole ihan vielä hallussa. Olisikin hienoa, jos leiriin voisi liittää esimerkiksi oppitunnin taktiikoista. Oli hyvä päästä kokeilemaan isolla porukalla "oikeaa peliä", niin sai hiukan käsitystä, miltä se oikein tuntuu.

Jenni Saarenvalta
Sanalla sanoen leiri oli aivan mahtava! Valmentaja oli todella hyvä ja opin leirillä paljon uutta.

Else Suutarinen
Ihan loistava viikonloppu. Varsinkin näin alottelijana ymmärisin nyt monta uutta asiaa, kun kaikki käytiin todella perusteellisesti läpi. Samalla sain paljon itseluottamusta omaan tekemiseen. Sekin oli hienoa, että pääsi kokemaan, mitä peleissä on tulossa vastaan. Parasta oli leirin upea ilmapiiri. Kaikki pelaajat ja koutsit olivat hirmu kannustavia ja antoivat paljon rakentavaa palautetta

Anu Laakso

Tosi hyvät valmentajat! Mahtavaa vaihtelua tehdä harjoituksia ja pelata muiden kuin oman joukkueen kanssa. Todella intensiiviset kaksi päivää! Näitä voisi järjestää lisää, vaikka ihan muutamalla joukkueellakin. Meillähän on tulossa Maskussa 24.2. järjestettävä leiri, jonne on ainakin Raisiosta ja Tampereelta tulossa naisia ja Trojansin miesten joukkueesta valmentamaan useampi äijä.

Miia Virtanen
Leiri oli erittäin hyödyllinen ja monipuolinen sekä rakennettu niin, että voimat ja keskittyminen säilyivät koko viikonlopun ajan. Leiri keskittyi tekniikkaan ja perusasioihin, joten uusia oivalluksia ja ajatuksia omaan tekemiseen syntyi reilusti. Osaava valmennus takasi sen, että palaute suorituksista oli laadukasta ja asiat esitettiin ymmärrettävällä tavalla. Olen erittäin tyytyväinen leirin antiin ja odotan jo innolla seuraavia treenejä, jotta pääsee testaamaan opittuja asioita.

Turku Trojans