37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Draamaa E-juniorien Snow Bowlissa

12.03.2013 klo 23:07

Uusi vuosi ja uusi SnowBowl turnaus. Pokaali oli palautettu aamulla TAFTin huomaan, mutta vain hetkeksi, tai se ainakin oli suuri suunnitelmamme! Menestyksen paineet harteillamme ja esikuvat mielessämme teimme E-junioreiden kanssa ankarasti töitä koko talven. Harjoituksissa on hikoiltu, punnerrettu, painittu ja pelattu koko pitkä talvi tähän nimenomaiseen turnaukseen valmistautuen.

Suuri joukko vuoden 2012 Snow Bowl -mestareita on siirtynyt D-junioreihin, joten pelaajarosterimme oli uudistunut lähes kokonaan. Saimme syksyn aikana monta uutta huippupelaajaa, joista varmasti kuullaan tulevaisuudessa enemmänkin.

Ennen lähtöä oli kotona tehty perusteelliset valmistelut; nukuttu kunnolla, syöty ravitsevasti ja käyty puntarilla. Joukkue lähti kohti Myyrmäkihallia altavastaajana, mutta valmiina taistelemaan ja voittamaan haluttu Snow Bowl -pokaali takaisin Turkuun.

Arvonta oli meille suosiollinen ja vastustajan pois jäännin vuoksi pääsimme suoraan välieriin. Turnauksen ensimmäisessä välieräotelussa saimme vastaamme suuren ja pelätyn punakoneen, Helsinki Roostersin. Vaikka pelikuviot aluksi olivatkin pahasti hukassa niin valmentajalta kuin pelaajiltakin, saimme kuin saimmekin pelin vähitellen kulkemaan ja onnistuneet kuviot tuottivat tulosta. Aina kovaksi vastustajaksi tiedetty Roosters kaatui lopulta Trojansin käsittelyssä lukemin 29-0.

Voiton myötä Trojansin tie vei turnauksen finaaliin, jossa vastustajana oli Espoo Devils. Liekö jännitys vai adrenaliini ollut syynä, mutta ensimmäinen puoliaika tuntui menevän meiltä porukkaa kasaan kerätessä. Toisella puoliajalla onnistuimme kuitenkin tiivistämään hyökkäyksen linjaa, pelinrakentajamme pääsi varsinaisiin rakennuspuuhiin ja pallonkantajat saivat tilaisuuden toisensa jälkeen. Samalla oma puolustuksemme heräsi ja pääsi useaan otteeseen linjan läpi vastustajan pelinrakentajaa säkittämään. Devils eteneminen tyrehtyi siihen ja saimme kirittyä piste-eron umpeen. Ottelun ratkaisu nähtiin vain minuutteja ennen loppuvihellystä, kun Trojans onnistui kirimään niukasti Devilsin ohi. Loppuvihellyksen jälkeen tilanne oli Trojansin hyväksi 20-16.

Tästä meidän on hyvä jatkaa vahvempana ja yhtenäisempänä joukkueena kohti kesän turnauksia.

Turku Trojans