37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

D-juniorien kausi käyntiin voitokkaasti

12.05.2013 klo 17:08

Trojansin D-juniorit aloittivat oman sarjansa suurinumeroisella voitolla Helsinki Wolverinesista. Yläkentän runsaslukuinen yleisö sai todistaa todellista pisteilotulitusta, kun sarjapisteet jäivät Turkuun numeroin 78–16 (46–0).

Äitienpäivän kunniaksi ottelun alussa muistettiin kaikkia äitejä sekä kukkien että laulun muodossa. Lämminhenkisen alkuseremonian jälkeen hempeily loppui ja rymistely alkoi. Wolverines pääsi ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan mukavasti eteenpäin ja kolkutteli jo Trojansin maalialueen portteja, mutta turkulaispuolustus terästäytyi tärkeällä hetkellä ja sai kulutettua vastustajansa hyökkäysvuorot loppuun.

<i

Saatuaan pallon itselleen Trojans ei jättänyt mitään jossiteltavaa. Siitä eteenpäin Trojans teki kahdeksan perättäistä maalia ennen kuin Wolverines pääsi maalien makuun. Heti ensimmäinen peli tuotti tulosta, kun päivän ykkösnimi Jussi Veijula pinkoi vasenta laitaa omalta kahdeltakympiltä aina maaliin asti. Ensimmäisen lisäpistepotkun aloitussyöttö meni pallonpitäjänä toimineen Heikki Toivolan yli ja pisteetä jäivät saamatta, mutta seuraavissa lisäpisteissä yhteistyö sentterin, pitelijän ja potkaisijana toimineen Veijulan välillä sujui saumattomasti.

<i

Veijulan lisäksi maalialueella tuulettivat Eemeli Valkamo (artikkelin pääkuvassa, klikkaa suuremmaksi) ja pelinrakentaja Heikki Toivola, joiden piteleminen osoittautui tänään Wolverinesille ylivoimaiseksi tehtäväksi. Urheasti helsinkiläisjoukkue kuitenkin taisteli loppuun asti ja onnistui pääsemään kahdesti kotijoukkueen maalialueelle.

<i

Trojansin puolustus oli silkkaa teräsbetonia. Wolverinesin hyökkäykset tyrehtyivät yleensä jo aloituslinjaan, joskus jopa sen taakse, kun mustapaitaiset pelaajat rynnivät läpi linjasta ahnaina kuin piraijat ruoka-aikaan. Kauden avaus oli kotijoukkueelta kaikin puolin onnistunut, mutta luvassa on vielä monta tiukempaa peliä, joten mihinkään leijumiseen ei Trojansilla ole varaa.

Lisää kuvia ottelusta tulossa kuvagalleriaan.

Kari Toivonen