37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Scandic Hotelin väki Trojansin vieraana

15.06.2013 klo 10:25

Turun Scandic Hotelien eli Julian ja Plazan henkilökunta sai pikakurssin jenkkifutiksessa juuri ennen Trojansin ensimmäisestä kotiottelua ja itse ottelun puoliajalla nähtiin jännittävä moniottelu, jossa soikiopalloa sekä heitettiin että potkittiin.

Vauhdikas jenkkifutisilta alkoi, kun Scandic Hotelin henkilökunta kuljetettiin TYA:n keltaisella jenkkikoulubussilla Impivaaran palloiluhallin yhteydessä olevalle harjoittelualueelle. Paikan päällä hotellialan ammattilaiset pääsivät tutustumaan jenkkifutiksen perustekniikoihin kädestä pitäen. Isäntänä toimi Trojansin väkevä linjamies Tomi Myyrä apunaan mm. valmentajat Otto Junttila ja Ville Nevalainen sekä joukko juniorijoukkueiden pelaajia.

<i

Ryhmiin jaetut osallistujat kokeilivat jenkkifutiken heittämistä ja kiinniottoa sekä syöksyivät taklaamaan monenlaisia pehmustettuja ukkoja ja tolppia. Lopuksi joukkueet pelasivat toisiaan vastaan pienen jenkkifutishenkisen matsin, joka leikkimielisyydestään huolimatta poiki pontevaa yrittämsitä ja upeita yksilösuorituksia. Muutamat naispelaajat esittivät niin valmiita otteita, että kykyjenetsijöiden puhelinsoittoja kannattaa odotella.

<i

Kun kaikki ryhmät olivat suoriutuneet tehtävärasteista, kuljetettiin Scandic Hotelin väki bussilla Turun Urheilupuiston yläkentälle, jossa he vastaopituilla tiedoilla varustettuina pääsivät seuraamaan Trojansin ja Nokia Ghosthuntersin välistä ottelua, ja minkälainen ottelu siitä tulikaan! Ratkaisu löytyi vasta jatkoajan hyökkäyskilpailussa ja iloiseksi lopuksi voitto jäi kotiin.

<i

Ottelun puoliajalla nähtiin jefukisan voittaneen joukkueen jäsenten välinen jenkkifutismoniottelu, jossa heitettiin tarkkuutta ja potkittiin pituutta. Kisa oli tasainen, mutta lopulta voittaja löytyi.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vastaavanlaisesta jenkkifutisillasta, ota yhteyttä Trojansiin sähköpostitse info@turkutrojans.com.

Kari Toivonen