37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

B-juniorit (U19): Crocodiles-Trojans 29-12 (29-12)

16.06.2013 klo 14:16

U19-sarja on yksi seuratuimmista juniorisarjoista. Tänä vuonna Trojansin joukkue on yhdistelmä kokeneita konkareita ja aivan uusia lupaavia tulokkaita. Sarjan ensimmäinen ottelu pelattiin Seinäjoella varsin mukavassa säässä. Isäntäjoukkue sai salamalähdön otteluun keskushyökkääjä Jaska Värisen kovilla juoksuilla, jotka kantoivat aina maaliin saakka. Trojans ei löytänyt ottelussa aseita Crocodilesin vahvan juoksupelin pysäyttämiseksi varsinkaan ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Ottelussa nähtiin molemmin puolin useita pallonriistoja, jotka omalta osaltaan sekoittivat molempien joukkueiden hyökkäysvuoroja. Positiivista ottelussa oli Trojansin heittopuolustus, joka piti oman tonttinsa niinä kertoina kun Crocodiles päätti heittopelejä käyttää. Pari syötönkatkoakin ottelussa nähtiin troijalaisten toimesta. Crocodilesin pelinrakentajana toimi veteraani Jerry Saarinen suurimman osan ottelusta.

Trojansin hyökkäyksessä palloa onnistuttiin liikuttamaan sekä maata pitkin että heittämällä, mutta tasaiseen etenemiseen ja sitäkautta ottelun pelitempon kontrolliin ei Trojans hyökkäysvuoroissaan yltänyt. Oskari Myllykoski kantoi palloa ajoittain hyvinkin mallikkaasti, mutta kylkeen olisi tarvittu lyhyttä ja keskisyvää heittoa erilaisin rytmityksin paremmalla onnistumisvarmuudella, jotta Crocodilesin puolustus olisi saatu epätasapainoon. Trojansin pelinrakentaja Teemu Thorströmin tarkkuus oli hyvä ja ratkaisut ottelussa olivat kylmän rauhallisia kovasta Crocodilesin paineesta huolimatta. Koppeja nappasivat tuulennopea Biniam Habte, Mika Riihimäki, Simo Åkerberg sekä Mikael Reponen. Trojansin maaleista vastasi Thorström itse juoksemalla ensimmäisen ja heittämällä toisen Habtelle.

Tie menestykseen on harvoin katkeamaton ketju pelkästään positiivisia ja euforisia kokemuksia. Yleensä matkan varrella joudutaan pysähtymään paikassa nimeltä Epäonnistuminen. Tappion karvaan kalkin juomisesta jää aina vähän kuiva maku suuhun, mutta paljon hyvää oli jo tässäkin ottelussa nähtävissä. Tärkeintä on se että me opimme virheistämme ja seuraavassa ottelussa tullaan näkemään vahvempi ja valmiimpi joukkue. Meitä ei polteta montaa kertaa samalla kaavalla. Trojans nuolee nyt siis haavat ja Juhannustauon jälkeen saapuvat Saintsin voitokkaasti Helsinki Wolverinesia vastaan kautensa aloittaneet tamperelaiset Turkuun. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti perjantaina 28.6 Urheilupuiston Yläkentällä kello 16.30

Otto Junttila