37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans yrittää kesyttää Keski-Suomen kissapedot

10.07.2013 klo 12:42

Kissapedoilla on nyt takanaan kolme peliä, joista tappio ja kaksi voittoa. Tappion jyväskyläläiset kärsivät Seinäjoki Crocodilesille, ja voitot se nappasi viime vuoden mestarijoukkue Northern Lightsista sekä perää pitävästä Mikkeli Bouncersista. Trojans taas kärsi kirvelevän niukan tappion Helsinki Roostersille sarja-avauksessa, voitti välissä Tampere Saintsin ja otti selvästi pataan Helsinki GS Demonsilta.

Viime vuonna Trojans oli joukkueiden kohtaamisessa parempi numeroin 34–6, mutta sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa. Molemmat joukkueet ovat viime vuodesta muuttuneet ja odotettavissa on aivan uusi peli.

Molemmilla joukkueilla oli pelaajia Suomen pronssimitalit voittaneessa maajoukkueessa, Trojansilla kuusi ja Jaguarsilla neljä. Kaikki seuraamisen arvoisia pelaajia lauantaina. Jyväskylän laitahyökkääjä Sari Kuosmanen mm. valittiin kisojen All Starsiin ja kun myös Jaguarsin pelinrakentaja Laura Hautakangas on maajoukkuepelaajia, on siinä kasassa kaksikko, jota Trojansin on syytä pitää silmällä. Tukimiehen paikalla pelaava Tiina Mutanen taas on turkulaisten juoksuhyökkäykselle vaarallinen pelaaja.

Trojansin vakiokokoonpanosta puuttuvaa pelinrakentaja Piritta Vaattovaaraa

tuuraa pronssimitalisti Janina Virtanen

. Toisen kisakävijän, Laura Peltosen

olkapää meni kisoissa huonoon kuntoon, joten hänen pelaamisensa on epävarmaa. Muut maajoukkuepelaajat sen sijaan ovat täydessä iskussa. Kanadaa vastaan maalin juossut keskushyökkääjä Kirsti Nirhamo

on liukas kuin saippuapala ja tuulennopea laitahyökkääjä Jutta Luhtala

on vauhtiin päästyään lähes mahdoton saada kiinni. Linjassa kannattaa seurata mm. Miia Virtasen

otteita. Puolustuksessa huomio kiinnittyy Sophia von Haartmaniin

, joka saalisti Espanjaa vastaan toiseksi eniten taklauksia. Mielenkiintoinen pelaaja seurattavaksi on myös Trojansin keskushyökkääjä Mirka Pennanen

, joka vielä viime kaudella edusti Jaguarseja.

Trojans-Jaguars Turun Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 13.7. kello 14.00 alkaen.

Kari Toivonen