37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans Ladies kävi sammuttamassa revontulet

28.07.2013 klo 12:38

Trojansin naisten joukkue matkusti maapallon toiselle laidalle Ouluun toteamaan, että revontulet on mahdollista sammuttaa. Hallitseva naisten amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari Oulu Northern Lights jäi turkulaisten jyrän alle lukemin 28–50 (6–22). (Kuva: ©Tuomo Tomperi)

Helle oli ulottanut lonkeronsa Ouluunkin ja liki kolmetuntinen ottelu oli todellinen hikinen iltapäivä. Kotijoukkue Northern Lights aloitti kamppailun vahvasti Natalia Blomsterin napattua Tiina Ylikorkalon heiton maalin arvoisesti. Lisäpisteet Trojans onnistui pitämään poissa taululta. Seuranneen aloituspotkun palautus epäonnistui turkulaisilta ja Oulu sai pallon uudelleen haltuunsa, mutta ei pystynyt kuitenkaan hyödyntämään tilaisuutta uusien pisteiden muodossa.

Trojansin ensimmäiset pisteet teki Mirka Pennanen juoksemalla Oulun puolustukselta karkuun, minkä kintereistä pääsi. Lisäpisteitä ei herunut Trojansillekaan. Seuraava pistesuoritus merkittiin sekin turkulaisten sarakkeeseen. Janina Virtanen rynni läpi Northern Lightsin linjan ja tällä kertaa lisäpistepelikin tuotti tulosta Maarit Hurmeen kopattua pelinrakentaja Piritta Vaattovaaran heiton maalialueella.

Trojansin juoksupeli tuotti hyvin tulosta ja vierasjoukkueen kolmannen maalin murjoi pohjiin jälleen Mirka Pennanen. Lisäpistepelissä Vaattovaara piti pallon itse, ylitti maalilinjan ja ynnäytti pistesaldoon kaksi pistettä lisää. Tilanne 6–22. Ennen puoliaikaa Trojans koki myös harmillisen menetyksen, kun maajoukkue-LB Laura Peltonen loukkasi olkapäänsä ja joutui jättämään kentän. Peltosen jättämää paikkaa tulivat paikkaamaan Else Suutarinen ja Janina Virtanen.

Lisää huonoja uutisia saatiin pian toisen puoliskon alettua, kun maaleja tehtaillut Mirka Pennanen loukkasi nilkkansa. Ohentunutta hyökkäystä tuli paikkaamaan Anu Laakso, joka tekikin hyvää työtä blokkaamalla tilaa pelinrakentaja Vaattovaaralle, joka lisäsi Trojansin johtoa maalillaan. Janina Virtanen teki saman työn toisessa vastaavanlaisessa tilanteessa, joka sekin päättyi Vaattovaaran juoksemaan maaliin. Sekä Laakso että Virtanen kunnostautuivat myös lisäpistepeleissä, mutta Laakson hankkimat pisteet valitettavasti hylättiin pelissä olleen virheen vuoksi.

Piritta Vaaattovaara palautti vielä potkun omalta 20 jaardin linjalta maaliin asti ja Janina Virtanen kartutti pistetiliä sekä maalilla että lisäpisteillä. Lisäpistepelissä onnistui myös Riikka Heiskanen. Myös kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan ja teki toisella puoliskolla neljä maalia ja kahdet lisäpisteet niin, että ottelussa päädyttiin lukemiin 28–50.

Turku Trojans