37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

B-juniorien taistossa Crocodiles Trojansia taitavampi

28.07.2013 klo 22:06

Trojansin ja Seinäjoki Crocodilesin B-nuorten välinen ottelu pelattiin sunnuntaina pätsiksi muuttuneella Turun Urheilupuiston yläkentällä. Kotijoukkue pysyi vieraiden kelkassa vielä ottelun puoliväliin asti, jolloin joukkueet erotti vain seitsemän pistettä. Toisella puoliskolla Crocodiles kuitenkin karkasi turkulaisilta ja ottelun loppulukemiksi saatiin 18–43.

Crocodiles aloitti maalinteon heti ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Koko ottelun hahmoksi noussut Jaska Värinen oli liian liukas Trojansin puolustuksen pideltäväksi ja hän karkasi syvältä omalta kenttäpuoliskoltaan läpi koko kentän aina maaliin asti. Lisäpistepotku onnistui ja tilanne vieraille 0–7. Trojansin hyökkäys ei onnistunut etenemään kentällä riittävästi ja Seinäjoelle tarjoutui tilaisuus lisätä johtoaan. Sen se tekikin, asialla jälleen sama mies, Jaska Värinen.

Trojansin D-juniori-ikäinen Jussi Veijula toi kuitenkin turkulaiset mukaan peliin karistamalla Crocodilesin puolustajat kannoiltaan ja juoksemalla väkisin pallon sisään maalialueelle. Veijulan lispistepotkun Crocodiles sai blokattua, joten tilanne kaventui lukemiin 6–13.

Toisella neljänneksellä Trojans onnistui pysäyttämään vahvasti juoksupeliin nojautuneen Crocodilesin hyökkäyksen muutamaan otteeseen ja pääsemään itse kentällä mukavasti eteenpäin. Pelinrakentaja Teemu Thorströmin orkestroima turkulaishyökkäys oli päässyt jo maalin tuntumaan, mutta yritykset olivat loppumassa. Thorströmin heitto keskelle maalialuetta tavoitti sinne hiipineelle Biniam Habtelle kavensi tilanteeksi jo 12–13. Lisäpistepotku jäi tälläkin kertaa Crocodilespuolustuksen käsiin, joten eroksi jäi yksi piste.

Puoliajalle mentiin kuitenkin vieraiden reilummassa johdossa, sillä jälleen yläkentällä nähtiin yhden miehen pujotteluesitys, kun Jaska Värinen kasvatti Crocodilesin johdon seitsemään pisteeseen maalillaan. Kahta lisäpistettä ei herunut yrityksestä huolimatta.

Toisella puoliskolla peli karkasi Trojansin käsistä. Vaikka Crocodiles oli matkassa pienemmällä porukalla, vaikutti siltä, että helle vaikutti kovemmin turkulaisten jaksamiseen. Jaska Värinen viimeisteli kolmannella neljänneksellä yhden maalin ja Kalle Laitila teki toisen. Kun lisäpistepeleistä ei tullut sarakkeeseen enempää pongoja oli tilanne kolmen pelatun neljänneksen jälkeen 12–31.

Viimeisellä neljänneksellä Värinen käväisi vielä kerran maalialueella ja Crocodilesin maalintekijätilastoihin saatiin sentään kolmaskin nimi, kun pelinrakentaja Jerry Saarinen pinkaisi itsekin turkulaisten päätyyn. Trojansin kannalta numeroita kaunisteli vielä Heikki Toivola, joka sieppasi Thorströmin heiton maalialueella ottelun loppuhetkillä. Lopputulos 18–43.

Kari Toivonen