37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojans Ladies-Mikkeli Bouncers 72-20

04.08.2013 klo 11:48

Trojans aloitti ottelun vahvasti Janina Virtasen juostua Piritta Vaattovaaran screen passin kopattuaan turkulaiset 6–0 johtoon. Kirsti Nirhamo juoksi vielä kaksi lisäpistettä. Bouncersin juoksupeli oli yksinkertaista, mutta toimivaa ja Mikkelin pelinrakentaja Miia Liukkonen kavensi omalla sylksyllään linjan läpi tilanteeksi 8–6.

Kotijoukkue hankki hiukan puskuria tekemällä kaksi seuraavaa maalia. Ensin Janina Virtanen esitti upean yksilösuorituksen nappaamalla ensin Vaattovaaran syötön, juoksemalla pitkän matkaa oiekaa laitaa ja kun mikkeliläispuolustus oli jo kaatamassa Virtasta tantereeseen, tämä onnistui taitavasti luikertelemaan parista taklauksesta väljemmille vesille ja lopulta maalialueelle. Anu Laakso hanki pallon uudestaan kotijoukkueelle poimimalla Mikkelin rähmäämän pallon haltuunsa. Virtanen oli tekijänä myös Trojansin kolmannessa maalissa, johon lisäpisteet juoksi Piritta Vaattovaara. Tilanne 22–6.

Bouncers onnistui kaventamaan peliä Marleena Himasen poimittua maalialueella pelinrakentaja Liukkosen hyvän heiton, ja tämän juostua itse lisäpisteet. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä avauspotkun palautuksessa Jutta Luhtala piti koko mikkeliläispuolustusta pilkkanaan juoksemalla pelivälineen koko kentän läpi maaliin lähes koskematta. Vaattovaara pelasi lisäpisteet bootleg-pelistä ja tilanne oli nyt 30–14.

Ennen puoliaikaa Jutta Luhtala juoksi pitkän juoksun maaliin ja Kirsti Nirhamo kipitti lisäpisteet, joten tauolle poistuttiin lukemissa 38–14.

Toisella puoliskolla Nähtiin vielä monta maalia. Jutta Luhtala teki illan kolmannen maalinsa pitkästä juoksupelistä. Nirhamo haki jälleen lisäpisteet. Maarit Hurme pääsi nauttimaan varsinaisesta vapaataipaleesta, kun hänen puolellaan ei ollut lainkaan kulmapuolustajaa ja Hurme sai poimia Vaattovaaran heiton kenenkään estelemättä, ja juosta pallon maaliin asti.

Turkulaiset saivat pallon tämän jälkeen uudelleen hallitnaansa, kun Trojansin Anu Laakso järjesti vastustajalle pallonmenetyksen ja Veera Kiiskinen oli kärppänä haalimassa sen itselleen. Tällä kertaa ei kutienkaan saatu pisteitä aikaiseksi. Sen sijaan Bouncers teki vielä yhden maalin Miia Liukkosen runnottua itsensä jälleen maalialueelle. Jutta Luhtala kosti maalin heti palauttamalla aloituspotkun maaliin asti. Nirhamo teki lisäpisteet.

Ottelun lopussa Trojans kokeili vielä hiukan erikoisempia pelejä ja yksi niistä tuotti tulosta. Uskomattoman hyvin läpiviety triple reverse eli kolminkertainen suunnanmuutospeli johti Vaattovaaran tekemään maaliin ja Nirhamon juoksemiin lisäpisteisiin. Lopputulos yläkentän helteessä 72–20 tarkoittaa sitä, että Trojans pelaa toisella kaudellaan mitaleista.

Kari Toivonen