37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

E-juniorit voitokkaina JanneNiska-turnauksessa

22.09.2013 klo 12:47

Trojansin E-juniorit olivat hyvässä iskussa Helsingissä Käpylän velodromilla käydyssä JanneNiska-turnauksessa lauantaina. Turkulaiset päättivät kautensa tyylikkäästi voittamalla molemmat ottelunsa. Lue joukkueenjohtaja Mirva Saarijärven turnausraportti.

Lauantaiaamu 21.9. oli hieman harmaa joukkueen noustessa TYA:n bussin kyytiin. Matka käytettiin fiiliksen nostattamiseen, olihan edessä kauden viimeinen turnaus. Perillä pukuhuoneesta kentälle alkulämmittelyihin astelikin kurinalainen joukkue valmiina kohtaamaan esnimmäisen vastustajansa Vantaan TAFTin.

<iTrojansin E-juniorit marssimassa kohti pelikenttää.

Peli lähti heti hyvin käyntiin Olli Rajalan juoksemalla maalilla, jonka Petrus Paatero kruunasi hienosti potkaisemalla kaksi lisäpistettä. Seuraavat pisteet syntyivät Pohdon veljesten yhteistyöllä; Akseli heitti ja Martti koppasi upeasti. Puoliajalle mentiin lukemissa 14-0.

Puoliajan jälkeen tahtia kiihtyi. Olli juoksi jälleen pisteet, eikä Martti voinut jäädä kakkoseksi, vaan hän toi joukkueelleen heti perään toiset kuusi pistettä. Kaksi viimeistä maalia syntyivät pelinrakentajan paikalle tulleen Petrus Paateron ja Martti Pohdon hyvän yhteistyön tuloksena. Aivan loppuun Trojans onnistui vielä lisäpisteissä ja lukemiksi jäivät kauniit 40 - 0.

Turnauksen toinen peli pelattiin Helsinki Wolverinesia vastaan. Alku oli pelottava, kun Ahmat tekivät heti maalin juoksupelin päätteeksi. Puolustus otti kuitenkin otti nopeasti opikseen, se tiukensi linjojaan, eikä enempää maaleja turkulaisten päähän tehty. Puolustus näytti olevan jopa niin tehokas, että muutaman kerran vastustaja ei tuntunut uskaltavan tulla päin. Trojansin viisi maalia syntyivät kaikki juoksupeleistä. Lisäksi Petrus Paatero oli liekeissä ja potki lisäpisteitä minkä kerkesi.

Turnauksesta oli mukavaa palata kotiin. Kausi on ollut huikea ja menestyksekäs. Monta E-junioria siirtyy nyt ikäluokkaa ylemmäs eli D-junnuihin ja hyvin mennyt kausi antaa varmasti itsevarmuutta pojille siirtymävaiheessa. E junioreihin myös jää monta pelaajaa, jotka ovat kauden aikana kehittyneet huimasti. On hienoa nähdä, miten hyvä joukkuehenki lähtee jo pikkujunioreista ja jatkuu kautta linjan.

Iso kiitos hienosta kaudesta E junnut!!!

Mirva Saarijärvi