37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Mikko Virolainen Trojansin päävalmentajaksi

02.10.2013 klo 10:15

Turun Amerikkalainen Jalkapallo Ry:n johtokunta on nimittänyt Trojansin edustusjoukkuen päävalmentajaksi viime kaudella puolustuksen koordinaattorina toimineen Mikko Virolaisen. Virolainen korvaa Stan Bedwellin, jonka sopimusta ei jatkettu yhteisestä päätöksestä ja hyvässä hengessä. Bedwell siirtyy ensi kaudeksi Kouvola Indiansiin.

Mikko Virolainen on Trojansin uusi päävalmentaja. Hän toimi päättyneellä kaudella edustusjoukkueen puolustuksen koordinaattorina. Virolaisella on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura sekä amerikkalaisen jalkapallon että jääkiekon parissa. Pitkäaikainen maajoukkueen takamies kuului myös Trojansin vuoden 2003 Suomen mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen. Pelaajauran jälkeen Virolainen on toiminut Trojansissa myös pelipaikkavalmentajana vastuualueenaan takakentän pelaajat.

Edustusjoukkuen muu valmennusryhmä laajenee viime kaudesta ja on jo suurelta osin selvillä. Koko valmennustiimi esitellään kerralla, kun muutamat vielä puuttuvat tehtävät saadaan täytettyä.

Bedwell ja Trojans eroavat sovussa

Trojansin ja Stan Bedwellin tiet eroavat menestyksekkään, Spagettimaljan voittoon päättyneen kauden jälkeen. Molempien tahojen alkuperäinen tavoite oli useampivuotinen yhteistyö, mutta eroavat näkemykset tämän yhteistyön sisällöstä johtivat siihen, että Stan Bedwell päätti jatkaa uraansa muualla.

Trojans tarjosi Stan Bedwellille valmennusvastuuta edustusjoukkueen hyökkäyksen koordinaattorina, mutta Bedwellin tavoitteena oli jatkaa myös pelaajauraansa pelinrakentajana. Tätä seura ei kuitenkaan pystynyt varmuudella tässä vaiheessa lupaamaan, sillä Bedwellin juuri läpikäymä, kuukausien toipumista vaativa käsileikkaus sekä pitkä loukkaantumishistoria muodostavat riskin, johon Trojans ei halunnut sitoutua.

Kun sopuun jatkosta ei päästy, päätettiin sopimusta yhteisymmärryksessä olla jatkamatta. Tällä viikolla julkistettiinkin Bedwellin sopimus Kouvola Indiansin kanssa. Bedwell siirtyy Indiansin pelinrakentajaksi ja päävalmentajaksi. Koko Trojansin organisaatio kiittää Stania hyvin tehdystä työstä edustusjoukkueen ja koko organisaation hyväksi sekä toivottaa onnea ja menestystä uudessa tehtävässä.

Kari Toivonen