37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansille kultaa ja pronssia Snow Bowlista

10.03.2014 klo 16:46

Juniorijoukkueiden kilpailukauden käynnistävä Snow Bowl -turnaus Vantaalla oli Trojansille menestyksekäs. U15-joukkue toi tuliaisina voittopokaalin ja U11-juniorit saivat kaulaansa pronssiset mitalit. Lue joukkueenjohtaja Mirva Saarijärven matkakertomus turnauksesta.

Aamulla bussi lähti kuuden jälkeen Impivaaran palloiluhallilta. Jännitystä oli ilmassa, ja jännitys vain tiivistyi, kun pääsimme Myyrmäen hallille. Ensin hoidettiin alta punnitukset ja sen jälkeen siirryttiin pukkariin tunnelmaa luomaan.

Turnauksen ensimmäinen ottelu oli U15-joukkueella Devilsiä vastaan ja se olikin tiukka taistelu. Oli mahtavaa seurata lahjakkaita pelaajia ja molempien joukkueiden esittäessä upeaa peliä. Voitto kuitenkin tuli ja siitä oli hyvä lähteä tauolle.

Seuraavaksi kentälle asteli U13-joukkueemme. Vastassa oli vahva Helsinki Roosters ja tällä kertaa hävisimme paremmille. Hännän huippuna, viimeisenä muttei vähäisimpänä U11-yhdistelmäjoukkue Turku-Devils (Turku Trojans ja Espoo Devils) pelasivat East City Giantsia vastaan.

U13-joukkue pääsi jälleen seuraavaksi kentälle mutta valitettavasti edellinen häviö painoi vielä vähän mieltä eikä päästy voittovireeseen. Pojat siirtyivätkin vapaalle luullen, että päivän pelit olisi pelattu ja siirtyivät kannustamaan U15- ja U11-joukkueita.

U11-yhdistelmäjoukkue ja U15-joukkue pelasivat yhtä aikaa. U15 voittikin Roostersin aivan fantastisella pelillä. Joukkue oli liekeissä, vaikka vastustaja oli todella kova. Joukkueen otteita oli ilo katsella ja voittohan siitäkin tuli.

U11-yhdistelmäjoukkuekin voitti ja he saivatkin koko turnauksessa pronssia. Saavutus on mahtava siinäkin mielessä, että aiemmin noin pieniä junnuja ei meillä ole pelannutkaan. Saammekin olla ylpeitä U11-joukkueestamme!

Yllätyksenä tuli uutinen, että U13 pelaa vielä ja vastassa olisi Sipoo Bulldogs. U13 oli nyt hirmuisen voitonnälkäinen, ja voittohan sieltä vihdoin saatiin. Oli bussimatkalla reippaita poikia, kun usko omaan osaamiseen oli palautettu.

Päivän viimeinen peli oli finaaliottelu Turku Trojans vastaan Vantaan TAFT. Ja loppuottelu olikin todella huikea. TAFT oli varmasti voitontahtoinen viime kauden loppuottelun jäljiltä mutta Turku Trojansin puolustus pisti kampoihin uskomattoman vahvasti. Kun hyökkäys teki tarvittavat maalit ja etenkin lisäpisteet, otettiin voitto komeasti kotiin. Joukkueenjohtaja ei voisi olla ylpeämpi pojistaan!

Kotimatkalla oli bussissa fiilis korkealla U15-joukkueen voittopokaalin ja U11-junnujen pronssisijan johdosta. Bussissa päätettiin myös oman seuran puolesta jakaa tsempparipalkinnot turnauksessa eniten koko joukkueensa fiilikseen ja menestymiseen vaikuttaneille. Näistä mainittakoon esim. Anselmi Siltalan mahtava safety. Valmentajat (U15 Erkki Toivola, Jarmo Rautiainen ja Joonas Andersson; U13 Kalle Kilickesen ja U11 Alexandra Naumanen (Espoo Devils) valitsivat palkittaviksi seuraavat pelaajat:
U11 - Petrus Virtanen
U13 - Julius Paronen, Juho Killström
U15 - Niko Kostet, Anselmi Siltala ja Leonardo Lundberg.

Mirva Saarijärvi