7 - 14

Royals - Trojans

19.8.2017 – Vaasa, Kaarlen kenttä 15.30

19 - 6

Trojans - Crocodiles

12.8.2017 – Turku, yläkenttä klo 15.30

35 - 20

Roosters - Trojans

7.8.2017 – Helsinki, Velodromi klo 18.30

31 - 7

Trojans - Saints

29.7.2017 – Raisio, Kerttula klo 15.30

14 - 32

Trojans - Huskies

17.7.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

U15-maajoukkueleiri Seinäjoella

30.03.2014 klo 21:21

Seinäjoki isännöi lauantaina 29.3. järjestettyä U15-ikäkausimaajoukkueen leiriä. Trojansista leirille osallistui hulppeat 11 nuorta urheilijaa. Lue junioripäällikkö Mirva Saarijärven matkakertomus leiriltä.

Perjantaina 11 poikaa lähti matkalle kohti Seinäjokea. Tällä kertaa päätettiin lähteä jo edeltävänä iltana, jotta pojat saisivat kunnon yöunet, herätä hieman myöhemmin ja olla treeneissä sitten hyvissä voimissa. Illalla hotellille saavuttuamme käytiin saunassa, molskittiin uima-altaassa seinäpalloa pelaten ja syötiin hyvin. Aamulla saatiin nousta rauhassa ja syödä tukevasti ennen päivän koitoksia. 

<iLinebackerien elli tukimiesten harjoittelua.

Päivä alkoi Seinäjoen uudessa kuplahallissa pelipaikkakohtaisilla harjoitteilla. Jussi Veijula, Severi Lempiäinen ja Eemeli Saarijärvi suuntasivat tukimiesten harjoituksiin, Heikki Toivola siivitti päiväänsä puolustuksen leivissä kulmapuolustajien harjoituksissa, Tatu Alari ja Anselmi Siltala edustivat Turku Trojansia puolustuksen linjassa ja Mikael Uusitalo yhdessä Niko Kostetin ja Marcus Greenin kanssa hyökkäyksen linjassa. Keskushyökkääjien harjoituksissa viihtyivät Igor Quispe Puma ja Verneri Ylinen. Aivan ilman loukkaantumisia ei selvitty. Vertti, Tatu ja Marcus ottivat harjoituksissa hiukan osumaa. 

<iPuolustuksen linjamiehet treenien tiimellyksessä.

Puolentoista tunnin treenien jälkeen oli vuorossa ruokailua ja luokkahuoneessa treenivideoiden katselua. Pienen palautuksen jälkeen siirryttiin taas kuplahallille. Siellä kerrattiin aiemmin opittuja pelipaikkakohtaisia harjoitteita ennen scrimmagea, jossa hyökkäys ja puolustus ottavat mittaa toisistaan pelitilannetta simuloivassa harjoittelussa. Oli siis aika päästä näyttämään, mitä oli tullut opittua päivän mittaan harjoituksissa. Ja hienostihan pojat scrimmagessa toteuttivat opittuja pelejä ja sovelsivat harjoituksia peleihin. 

Päivän lopuksi kotiin ajoi porukka, joka oli väsynyt mutta iloinen, ainakin naurunremakoista päätellen. Mukana matkalla oli Turku Trojans U11 - U15 valmentaja Erkki Toivola, joka myös valmentaa U15 maajoukkueessa hyökkäyksen linjaa ja JoJo Mirva Saarijärvi sekä kuskina myös Kari Kostet

Mirva Saarijärvi