xx - xx

Saints - Trojans

15.6.2017 – Tampere, Pyynikki klo 18.30

xx - xx

Huskies - Trojans

5.6.2017 – Hämeenlinna, Kauriala klo 18.30

0 - 38

Trojans - Butchers

25.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

2 - 31

Trojans - Royals

15.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

3 - 39

Trojans - Roosters

6.5.2017 – Turku, yläkenttä klo 13.00

Trojans Ladies- GS Demons-scrimmage 26.4.2014

29.04.2014 klo 13:31

Aurinkoisessa illassa Helsingin Velodromin ulkokentällä edusti myös kauniimpi sukupuoli Korkeakoulujenkkifudiksen SM-finaalien jälkeen. Turun UTU Beaver Huntersien kultahurmos tarttui myös Trojans Ladiesin otteisiin, ja niinpä kauden ensimmäinen iso ulkotreeni, toisen naisjoukkueen kohtaaminen ja vieraspelimatka suoritettiin viime kaudella SM-kultaan voittamattomana urakoineen GS Demonsin naisten vieraana.

Molemmat joukkueet olivat uudelleenmuotoutuneet talven aikana, mutta jotain tuttuakin peliotteissa näkyi. Kutistunut GS Demons luotti yhä vahvaan juoksupeliin ja armottomiin blokkeihin, mutta Juha Pennasen vahvaksi koulimat linjat pitivät ajoittain helsinkiläisten panssarivaunumaisia vyörytyksiä ilmiömäisesti.

Trojansin pelinrakentajana toimi Jonna Hakkaraisen poissaollessa itseoikeutetusti Janina Virtanen, joka heitti, juoksi ja puolusti tuttuun tapaansa koko mustavalkoisella sydämellään. Hyökkäyksessä harmaan sävyjä paletillaan sekoitteli rohkeasti Miko Ylikoski, vaikka osa pelaajista olikin joutunut jättämään harjoituspelin väliin. Kaikkia siveltimiä hyökkäyksessä tuskin vielä käytettiin, ja moni pelaaja joutui, ja joutuu, jatkossakin miettimään tuttuja kuvioita aivan uusista kenttäasemista.

<i

Puolustuksen kuvittajana tuttuun tapaan kenttää täytti isolla energiallaan Ville-Valtteri Suojanen, ja vaikka samalla määrällä yrityksiä hyväksytysti pohjiin saattoivat Troijattaret viisi, ja GS Demons vain yhden pallon, niin suoritukset eivät täysin tyydyttäneet tarkkoja suunnitelmia puolustukselle piirrellyttä Suojasta.

Kauden alkuun on vielä kuukausi aikaa, joten Trojansin naiset pystyvät analysoimaan tätä harjoitusottelua, ja korjaamaan suorituksiaan yhä enemmän valmennuksen haluamaan suuntaan.

<iAnu Laakso