37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Trojansin Vaahteraliigaennakko

13.05.2014 klo 22:00

Trojans palaa vuoden tauon jälkeen takaisin lajin korkeimmalle sarjatasolle, Vaahteraliigaan. Vauhdin hakeminen I divisioonasta osoittautui joukkueelle hyväksi ratkaisuksi ja viime vuoden elokuussa voitetun Spagettimaljan jälkeen Turussa on ollut varsinainen jenkkifutisbuumi.

Trojansin viime kauden rosterista suurin osa avainpelaajista jatkaa myös tällä kaudella. Amerikkalaispelaajien Stan Bedwellin ja Aki Jonesin lisäksi viime kauden miehistöstä poistui eri syistä kymmenkunta pelaajaa, mutta vastaavasti pelaajavirta Turkuun on ollut voimakasta ja uusia tai takaisin palaavia pelaajia on lähes kolmekymmentä. Trojansin rosteri onkin kaudella 2014 todennäköisesti laajempi kuin koskaan sen historian aikana.

Trojansin päävalmentajana toimii pitkän jenkkifutisuran puolustuksen takakentällä luonut Mikko Virolainen apunaan maajoukkueestakin tunnettuja apuvalmentajia. Hyökkäyksen koordinaattorina toimii Kari Titola, Jarmo Rautiainen vastaa hyökkäyslinjan ja Arttu Koivisto puolustuslinjan valmentamisesta, tukimiesten valmentaja on Janne Salonen ja Pauli Ojasen kontolla ovat erikoisjoukkueet.

Trojans lähtee Vaahteraliigakauteen 2014 tietysti nousijajoukkueen nöyryydellä, mutta rima on silti nostettu riittävän korkealle. Ensimmäisenä tavoitteena on päästä mukaan neljän parhaan joukkoon. Sen jälkeen luonnollisesti kaikilla sinne päässeillä voi ollakin vain yksi tavoite, voittaa myös loput pelit.

Mielenkiintoinen asia on myös Trojansin saama uusi yhteistyökumppani, Anders Inno Oy, jonka myötä edustusjoukkue käyttää Vaahteraliigassa nimeä Anders Trojans. Useampivuotinen yhteistyö antaa joukkueelle taloudellista selkänojaa uutta nousua rakennettaessa.

Trojansin kausi alkaa ensi viikonloppuna preseason-ottelulla Käpylän velodromilla, jossa vastaan asettuu Helsinki Wolverines. Seuraavana sunnuntaina avataan kausi Turussa, kun Urheilupuiston yläkentällä Trojans kohtaa Seinäjoki Crocodilesin. Varsinainen runkosarja käynnistyy 14.6. vierasottelulla Porvoon Butchersia vastaan ja kotiavaus suoritetaan lauantaina 28.6. Vantaan TAFTia vastaan.

Kari Toivonen