37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Otteluennakko GS Demons- Trojans Ladies 6.7.2014

05.07.2014 klo 23:58

Juhannustauko on vietetty, ja tulevana sunnuntaina puhtaiden pelien sarjakärki kolisteleekin kypäriään yhteen iltapäivällä Helsingin Velodromilla. Vain maalierolla sarjaa johtavat helsinkiläiset saavat vieraakseen kivenkovat turkulaiset. Nähtäväksi jää, kumpi joukkue joutuu nöyrtymään, ja ottamaan sarjataulukkoon ensimmäisen merkinnän “päästetyt“-sarakkeeseen.

Joukkueiden voimasuhteet ovat muuttuneet kutkuttavan paljon, ja viimekauden mitalisteja on tylysti pudotettu pitkälle taulukon häntäpäähän. Molemmat sunnuntaina kohtaavista joukkueista ovat suorastaan tylysti pyyhkineet kumirouhetta vastustajillaan, ja lienee selvääkin selvempää, että jos tällä kaudella on mahdollisuus nähdä vain yksi runkosarjaottelu, tämän on pakko olla SE!

Velodromilla kohtaavat siis kaksi titaaninkovaa puolustusta. Kaksi liikkuvaa linjaa, tappavat tukimiehet, ja ketterät, mutta vahvat, takakentän pelaajat kohtaavat varmasti vertaisensa tässä voimainkoitoksessa. On taito sinänsä pitää vastustaja nollilla molemmissa ensimmäisissä peleissä, mutta ilman osaavaa ja joukkueensa tuntevaa valmennusta tehtävä olisi mahdoton. Talvella valmennuksen johdolla tehty pohjatyö, ja nyttemmin mm. scrimmageilla pohjustettu kivikova itsetunto antavat odottaa turkulaisille onnistumisia tässäkin pelissä.

Hyökkäyksen keskinäinen yhteistyö ratkaisee tehtävät pisteet lopullisesti, ja jos pelinrakentaja Jonna Hakkarainen jatkaa rentoja ja onnistuneita suorituksiaan aikaisempien pelien kaavalla, nähdään jälleen todella näyttävää ja monipuolista turkulaista hyökkäyspeliä.

Molemmilla joukkueilla on varmasti tuoda kentälle juuri tätä kohtaamista varten kehiteltyjä uusia kikkapelejä, jotka voivat ratkaista jopa koko ottelun. Vastustajan metkuvarastoa on tutkittu videoilta, analysoitu tämän toukokuun kohtaamista, mutta vasta sunnuntaina näemme, mikä näiden tietojen hyödyntämisen tulos on.

Anu Laakso