7 - 14

Royals - Trojans

19.8.2017 – Vaasa, Kaarlen kenttä 15.30

19 - 6

Trojans - Crocodiles

12.8.2017 – Turku, yläkenttä klo 15.30

35 - 20

Roosters - Trojans

7.8.2017 – Helsinki, Velodromi klo 18.30

31 - 7

Trojans - Saints

29.7.2017 – Raisio, Kerttula klo 15.30

14 - 32

Trojans - Huskies

17.7.2017 – Turku, yläkenttä klo 18.30

Naisten SM-sarja: Välieräennakko Jaguars–Trojans

20.08.2014 klo 13:10

Trojans Ladies matkustaa lauantaina Jyväskylään kauden tärkeimpään otteluunsa. Molempien joukkueiden silmissä siintävän mitalin väriä ratkotaan tosimielellä, sillä hävinneen osapuolen pelit on tältä kaudelta pelattu. Tappiolla turkulaiset jäisivät armotta mitaleilta, sillä toisen välieräparin joukkueet, Northern Lights ja GS Demons ovat molemmat voittaneet Trojansin runkosarjassa.

Parin viikon takainen kohtaaminen on varmasti analysoitu tarkkaan videolta, ja matka finaaliin on kiinni vain tämän ottelun lopputuloksesta. Molemmat joukkueet ovat varmasti uusineet pelikirjaansa, ja kumpi peleissään kentällä paremmin onnistuu, korjaa siis matkaliput finaaliin. Edellisessä kohtaamisessa kotiyleisön edessä Trojans kompastui pääasiassa omiin virheisiinsä antaen Jaguaarien harmittavasti viedä pisteet mennessään. Tällä kertaa Turun valmennus pyrkii varmasti tarkentamaan pelaajien liikkeitä kentällä, mutta pitämään käsikirjoituksessaan sen perusjuonen, että peli päättyisi vierasjoukkueen voittoon.

Ottelusta on tulossa joka tapauksessa tiukka ja mielenkiintoinen, sillä pelityyliltään joukkueet ovat samankaltaisia, eikä suurempaa tasoeroa joukkueiden välillä ole. Oman mausteensa kattaukseen voi antaakin loppuviikon sää, sillä vesisade pakottaisi molemmat joukkueet panostamaan eniten juoksupeliin. Yläkentällä pisteitä tehtiin pääasiassa heittäen, joten kuinka varma keino jaardien kartuttamisen olisi lentävän pallon sijasta syliin annettavan pelivälineen kuljettaminen?

Viime pelissä loukkaantuneita avainpelaajia on saatu parannella pari viikkoa, mutta mikä heidän kuntonsa on, jää nähtäväksi kick offin jälkeen Palokan urheilukeskuksessa. Kauden lähestyessä finaalihuipennustaan haluavat varmasti kaikki vähänkään kykenevät pelaajat päästä ainakin kentän laidalle pelivarusteissaan; vaikka sitten edes henkiseksi selkärangaksi joukkueelleen. Vastapuolten fyysisistä ominaisuuksista ja tulosten ennakoinnista huolimatta tässä välierässä voiton voi viedä vain joukkue, jolla on vahvin yhteishenki, valmennuksen luotto omiin pelaajiin, ja ennen kaikkea suurin nälkä päästä pelaamaan SM-kullasta!

Anu Laakso