37 - 2

Patriots - Trojans

28.7.2018 – Tampere klo 16.30

36 - 32

Trojans - Royal A's

21.7.2018 – Turku, yläkenttä klo 13.00

14 - 40

Trojans - Nordmen

14.7.2018 – Turku yläkenttä, klo 17.00

30 - 0

Mayhem - Trojans

30.6.2018 – Rusko, klo 11.00

28 - 0

Falcons - Trojans

16.6.2018 – Hyvinkää, Kankuri, klo 16.00

Kahdeksan troijalaista U15-maajoukkueen leirillä

25.01.2015 klo 20:01

U15 eli 13–15-vuotiaiden ikäkausijoukkueen ensimmäinen leiri järjestettiin Pajulahdessa 24.–25.1. Anders Trojansia leirillä edusti kahdeksan pojan ryhmä ja valmentaja Erkki Toivola. Leiri oli samalla katsastusleiri joukkueen valitsemiseksi tulevaan harjoitusotteluun Ruotsia vastaan. Kuvassa Trojansin pelaajat leirillä vasemmalta lukien: Anssi Hannelin, Janne Virta, Niko Kostet, Severi Lempiäinen, Tatu Alari, Olli Rajala, Eemeli Saarijärvi ja Juho Killström. Kuva: Erkki Toivola.

Trojansin juniorivalmentajan ja U15-nuorten ikäkausimaajoukkueen hyökkäyksen linjavalmentajan Erkki Toivolan mietteitä leiristä:
”Leiri oli todella onnistunut ja pojat treenasivat kaikki harjoitukset läpi esimerkillisesti ja kovalla temmolla. Lajin taso ja suosio on nousussa, ja leirille osallistui 60 nuorta ympäri Suomea eri seuroista. On hienoa että pelaajat ympäri Suomea pääsevät harjoittelemaan yhdessä. Samalla omakin innostus valmennustyöhön saa kuin uutta potkua. Seuraava leiri on maaliskuussa, ja huhtikuussa pelataan harjoitusottelu Ruotsin vastaavaa ikäkausijoukkuetta vastaan.”

Anders Trojansin U15 joukkueenjohtajan ja seuran junioripäällikön Mirva Saarijärvi kertoi tunnelmista ennen leiriä:
”Pojat ovat jännityksellä odottaneet leiriä. Osa on jo pari kertaa ollut kehitysmaajoukkueen remmissä, mutta osalle kerta on ensimmäinen. Pelikentillä vastustajaan tutustuminen ei aina ole niin helppoa, mutta tämä leiri yhdistää, koska ollaan yhtä joukkuetta. On hienoa, että pääsee jakamaan yhteisen harrastuksen intoa muiden harrastajien kanssa ja harjoittelemaan uusilla tavoilla uusien kasvojen kanssa. Hienoa on sekin, että niin moni pelaajistamme halusi osallistua leirille. Samalla voin todeta, että jenkkifutis on siitäkin hieno laji, että ns. ”late entry” eli vähän vanhemmallakin iällä mukaan tuleminen on mahdollista, eli jos laji kiinnostaa niin reippaasti vain yhteyttä meihin”

Ensimmäistä kertaa kehitysleirille osallistuneen Janne Virran mietteitä leiristä:
”Tämä oli ensimmäinen kehitysleirini ja eka kerta koko Pajulahdessa. Leirillä opin lähinnä uusia kuvioita ja tekniikoita ja uskon, että kehityin tämän kokemuksen avulla paremmaksi pelaajaksi. Ei sitä kauheasti edes tajunnut, että ei oltu vain oman joukkueen kanssa, koska kyllä siellä löytyi juttelukavereita muistakin kuin oman joukkueen pelaajista. Jefun aloitin vuoden 2013 joulukuun alkupuolella, eli olen harrastanut lajia reippaan vuoden verran.

Janne, sinulla oli synttärit lauantaina, leirin aloituspäivänä. Onnittelut koko Turku Trojansin puolesta ja kerrohan miten pelikaverit asiaa noteerasivat?
”Kiitos, no tulihan siinä muutamat onnittelut treenien välissä ja olihan se erilainen tapa viettää synttäreitä”

Mikäli lajin aloittaminen herättää kiinnostusta, käyt tykkäämässä meistä facebookissa ja käy täyttämässä "Pelaajan yhteystietolomake", jonka löydät klikkaamalla Trojansin nettisivujen oikeassa laidassa olevaa linkkiä.

Riitta Rinta-Tassi